Kogelvrije vesten

Kogelvrije vesten

Er zijn drie belangrijke manieren waarop kogelvrije vesten de drager beschermen. Sommige vesten zullen er meer dan één implementeren. De meeste ballistische materialen stoppen kogels door:

  • De vorm van de kogel veranderen.
  • Het verminderen van de snelheid van de kogel.
  • Het verspreiden van energie van de botsing met de schaal.

Aramide vertraagt de kogel in zijn vezelige lagen, die de punt in een minder gevaarlijke ronde vorm comprimeren. Stalen platen zijn sterk genoeg om botsende kogels te breken voordat ze worden samengedrukt en de energie door het pantser wordt verspreid. Keramisch pantser verbrijzelt bij impact en verspreidt de kracht over elk gebroken stuk en weg van het lichaam. Het materiaal is sterk genoeg om de kogel te kraken en de energie door de scherven te leiden.

PE-pantser smelt op het punt van impact als gevolg van wrijving. Het verzachte pantser vertraagt de kogel tot stilstand en verhardt vervolgens. De kogel beïnvloedt alleen het directe inslaggebied, waardoor het pantser niet kan verbrijzelen.

Of je je nu voorbereidt op een zwaarbewapende dreiging of beveiliging wilt voor je avondje uit, Atomic Defense heeft je gedekt. Kogelvrije vesten zijn een betrouwbare bron van bescherming voor elke politieagent, soldaat of burger.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.