Sokks Explosieven

509,00 incl. BTW

Sokks Explosieven. SOKKS-MPTS® explosief zal de hond conditioneren om zelfs de kleinste hoeveelheid explosieven te detecteren

Sokks Explosieven

Sokks Explosieven. SOKKS-MPTS® explosief zal de hond conditioneren om zelfs de kleinste hoeveelheid explosieven te detecteren, militair, commercieel of zelfgemaakt, inclusief SEMTEX, HMTD en TATP.
Honden die zijn getraind met SOKKS-MPTS ™ -explosieven, kunnen explosieven vinden die zelfs ontsnappen aan de meest geavanceerde detectieapparatuur die momenteel op veel luchthavens wordt gebruikt.

Elke geur buis bevat alle geuren onder: 

Hexogenous ammoniumnitraat (RDX)
Kalium Chloride Kalium
Nitraat
Natriumchloraat
nitroglycerine
Nitro-Cellulose
TNT
ALL Dynamites Oktogen
Water
Gels (HMX)
Smokeless
Poeder Black Powder Black
Powder ‘vuurwapen
Chloraten
PETN = Nitropenta
TATP
HMTD

SOKKS-MPTS ™ Explosieven werden voor het eerst in gebruik genomen door de Oostenrijkse politie en de standaard voor de detectie hond opleiding voor de politie zijn geworden.
Door gebruik te maken van SOKKS™ heeft u geen detentievergunningen, bunkers of speciale containers nodig voor opslag en transport.
Dankzij de unieke constructie zijn SOKKS-MPTS™ explosieven volkomen ongevaarlijk en kunnen ze in het veld worden vervoerd en gewoon op kantoor worden opgeslagen. Je kunt overal en altijd trainen, er is absoluut geen risico op brand of explosie.

SOKKS®-Micro Particle Conditioning Systems (SOKKS®-MPTS) is ontwikkeld voor speurhonden, om ze te conditioneren voor selectieve geurherkenning en detectie van geurbronnen.

SOKKS® is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek dat uitsluitend is gericht op het gebruik van echte microdeeltjes (geen synthetische microdeeltjes). SOKKS®-MPTS is bedoeld voor de ondersteuning van politie-, militaire of particuliere cynotechnische eenheden.

Een SOKKS®-MPTS tube bevat alle geuren (alle drugs, alle explosieven…) en kan meerdere keren gebruikt worden voor een geconditioneerde hond!

SOKKS®-MPTS bevat echte deeltjes, geen geurkopie, geen PSEUDO!

De fabricage en controle van SOKKS®-MPTS-apparatuur is gebaseerd op de resultaten die zijn verkregen door het werk dat is uitgevoerd onder leiding van prof. Dr. Wolf A Kafka in internationale onderzoeksinstellingen.

Zie voor meer informatie de PDF-documenten om te downloaden hiernaast (aan de linkerkant)

  • 1 fles van 50 buizen is geschikt voor ongeveer 500 gebruik

Voor andere verpakkingen, neem contact met ons op

Dit product is gereguleerd. Bel ons voor meer informatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sokks Explosieven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *