Set Balansegels voor hondentraining (6 stuks)

49,99 incl. BTW

De balansegels hebben een diameter van 16 cm en hoogte van 9 cm en kunnen worden gebruikt voor balanstrainingen voor honden. De balansegels hebben stevige nopjes aan de bovenzijde.

Artikelnummer: 10780 Categorie:

Set Balansegels voor hondentraining (6 stuks)

Set Balansegels voor hondentraining (6 stuks)

Balansegels voor evenwicht, spierversterking, core-training en revalidatie

De balansegels hebben een diameter van 16 cm en hoogte van 9 cm. Deze kunnen worden gebruikt voor balanstrainingen voor honden. De balansegels hebben stevige nopjes aan de bovenzijde. De nopjes zorgen voor extra stimulatie van de zenuwuiteinden en meer grip.

De hond kan om te beginnen met 2 pootjes op 2 balansegels gaan staan, en om het moeilijker te maken met 4 pootjes op 4 balansegels. Dit versterkt de ledematen, core-spieren, verbetert de balans en is te gebruiken bij revalidatie.

De moeilijkheidsgraad is te verhogen door de balansegels om te draaien en de hond met de pootjes op de platte (onder)kant te zetten (bolle zijde omlaag).

Wat ook een uitdagende oefening is, is op het juiste moment te benoemen wat de hond doet, zo kun je de hond het verschil leren tussen linksvoor, rechtsvoor, linksachter en rechtsachter.

Voor zachtere afgeronde noppen bekijk de Egelbol. Sommige honden vinden de noppen helemaal niets hiervoor zijn de Mooffz stapstenen ideaal.

  • Set van 6 in 3 verschillende kleuren (geel, paars en groen)
Diameter: 16 cm
Hoogte: 9 cm
Prijs: per 6 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Set Balansegels voor hondentraining (6 stuks)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *