Getxent trainingbuisjes voor speurhonden

311,958.391,75 incl. BTW

Getxent is het enige trainingsapparaat op de markt waarmee u uw speurhond in alle veiligheid kunt trainen. De Getxent-buis absorbeert alle moleculen die door de doelgeur worden uitgestoten.

Levertijd: 10 - 20 Werkdagen

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Getxent trainingbuisjes voor speurhonden

Getxent trainingbuisjes voor speurhonden.

De Getxent-buis is een uniek trainingsapparaat dat alle moleculen absorbeert die worden uitgestoten door een doelgeur.

Dankzij dit product kunnen honden veilig worden getraind om alles wat een geur heeft op te sporen. Zelfs op een openbare plaats.

Getxent, een unieke en gepatenteerde technologie voor speurhonden (k9).

Getxent is het enige trainingsapparaat op de markt waarmee u uw speurhond in alle veiligheid kunt trainen. De Getxent-buis absorbeert alle moleculen die door de doelgeur worden uitgestoten. Dankzij dit product kan de hond worden getraind om alles op te sporen dat een geur heeft. Zelfs op een openbare plaats.

Deze gepatenteerde technologie is gebaseerd op een innovatief polymeer dat in staat is alle moleculen op te vangen waaruit een geur bestaat. Eenmaal gevangen, worden de moleculen getrouw vrijgegeven door de Getxent-buis en continu gedurende maximaal 6 maanden.

Getxent-buizen zijn allemaal identiek, geurloos en klaar om te worden geïmpregneerd met uw geurbron. Omdat alleen de moleculen van de doelgeur worden opgevangen en vrijgegeven, kunnen de geïmpregneerde Getxent-buizen veilig worden gebruikt voor trainingen. Ook op openbare plaatsen (luchthavens, lounges, enz.)
Ze geven inderdaad exact dezelfde geur af als die van de echte materie / het levende wezen gericht zonder schadelijke stoffen uit te stoten.

Getxent-buizen worden al over de hele wereld gebruikt op het gebied van gezondheid, milieu en defensie om ziekten te diagnosticeren, bedreigde diersoorten te zoeken, explosieven op te sporen en nog veel meer.

  • Bruikbaar voor alle soorten detecties: ziekte (kanker, covid…), explosieven, drugs, bedwantsen…

Leverbare hoeveelheid:

  • 1 zak x 50 stuks
  • 2 zakken x 50 stuks = 100 stuks
  • 4 zakken x 50 stuks = 200 stuks
  • 10 zakken x 50 stuks = 500 stuks
  • 1000 stuks
  • 2000 stuks
Levertijd

10 – 20 Werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Getxent trainingbuisjes voor speurhonden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *