Bia Bed Matras Zwart

52,50114,95 incl. BTW

Het ontwerp heeft zichzelf door de jaren heen bewezen als het meest comfortabele, hygiënische en gebruiksvriendelijke matras. Het is lichtgewicht, oprolbaar en gemakkelijk mee te nemen. Het past in elke standaardformaat bench.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Bia Bed Matras Zwart

Bia Bed Matras Zwart

Het BIA Original Matras wordt al meer dan 50 jaar met de hand gemaakt door het Zweedse BIA AB. Het ontwerp heeft zichzelf door de jaren heen bewezen als het meest comfortabele, hygiënische en gebruiksvriendelijke matras. Het is lichtgewicht, oprolbaar en gemakkelijk mee te nemen. Het past in elke standaardformaat bench.
Het is gemakkelijk mee te nemen zodat je je hond overal de comfortabele ondersteuning, warmte en het geborgen gevoel kan aanbieden van BIA.

De kern van het BIA Original Matras

De kern van alle BIA Original Bedden en Matrassen bestaan uit freonvrij polyether, klasse 1. Dit houdt in dat het materiaal is goedgekeurd voor direct contact met baby’s en kleine kinderen. Het polyether zorgt voor een juiste gewichtsverdeling en voorkomt aanraking met de (harde) grond. Hierdoor helpt het doorligplekken te voorkomen. Het polyether bestaat uit één geheel, dus niet uit korrels of verschuivende onderdelen. Hierdoor biedt het een stabiele ondersteuning, wat rust en vertrouwen geeft aan jouw hond.

Waarom kiezen voor BIA kunstleer?

Het BIA Bed is als één van de weinige hondenbedden, goed en eenvoudig te reinigen. Bij honden met huidproblemen en bij allergische reacties wordt het BIA Bed aanbevolen door dierenartsen. Het hoogkwalitatieve kunstleer is vrij van giftig lood. Bijkomend voordeel is dat de stevige, kunstleren hoezen afritsbaar zijn en dus gemakkelijk te vervangen. In de kunstleren hoes met platte en gladde stiknaden kan het ongedierte zich niet verstoppen. Anti vlooienmiddelen zijn onnodig.

De echte naam van kunstleer is polyurethaan. Polyurethaan is stof die met een speciale coating de uitstraling en het gevoel van leer verkrijgt. De bewerking van echt leer is een zware belasting voor het milieu. Hierdoor wordt kunstleer steeds meer gezien als de beste vervanging voor echt leer.

Nog een voordeel van kunstleer is dat het veel diervriendelijker is dan leer. Leer is tenslotte van een levend dier afkomstig. Bij BIA AB werd meer dan 50 jaren geleden al gekozen voor kunstleer.

  • Zeer hoogwaardig hondenmatras
  • Met een kern van polyether van hoge kwaliteit, klasse 1
  • Zorgt voor optimale drukverdeling tijdens het slapen, voor gezonde gewrichten en spieren
  • Met een luxe hoes van kunstleer voorzien van een krokodillen-patroon
  • Voorkomt innesteling van ongedierte in de mand door de gladde en platte stiknaden
  • Ook geschikt voor in de bench

Afmetingen:

  • BIA 44: 59 x 44 x 5 cm
  • BIA 50: 73 x 50 x 5 cm
  • BIA 56: 85 x 56 x 5 cm
  • BIA 73: 118 x 73 x 5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bia Bed Matras Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *