PRIDE Zacht nylon halsband met voering 3 ringen 40 mm

24,9526,95 incl. BTW

PRIDE Zacht nylon halsband met voering 3 ringen 40 mm. Geschikt voor Belgische herder / Mechelaar, Duitse herder en andere middelgrote hondenrassen.

Levertijd: ca. 7 - 10 werkdagen

Artikelnummer: CL-052 Categorie:

PRIDE Zacht nylon halsband met voering 3 ringen 40 mm

Deze zachte en sterke 4 cm brede nylon halsband met voering is voorzien van 3 ringen.
Geschikt voor Belgische herder / Mechelaar, Duitse herder en andere middelgrote hondenrassen.

Deze nylon halsband is een perfecte keuze voor een betrouwbare tool voor controle over een middelgrote tot grote hond.

We gebruiken hoogwaardig nylon om u een goede service te bieden, waarbij het uiterlijk en de duurzaamheid behouden blijven.
Deze nylon halsband is een comfortabel hulpmiddel voor het lopen en trainen van honden. Het is comfortabel om uw hond te grijpen wanneer dat nodig is, tijdens een trainingssessie of in het openbaar om hem in de buurt te houden.

Deze nylon halsband is een van de meest favoriete accessoires van onze klanten. Kies deze best-seller nylon halsband voor uw hond en probeer de functionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit ervan.
De voering voegt aan elke kant ongeveer 5 mm of iets meer toe aan de breedte van de halsband. Dus een halsband met een breedte van 40 mm heeft een werkelijke breedte van ongeveer 50 mm.

Probeer onze sterke halsband voor comfortabel, betrouwbaar en langdurig gebruik en een stijlvolle uitstraling van uw hond. Uw huisdier verdient de beste kwaliteit!

Model: CL-052
Materiaal: Zacht nylon
Breedte: 40 mm
Afmetingen: MEDIUM 4,0 x 55 cm
LARGE     4,0 x 62 cm

Beschikbare kleuren: zwart en rood / zwart en groen / zwart en blauw / zwart en geel / zwart en neon / zwart en oranje / zwart en hemelsblauw

 

Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen