TECDOX Harnas magnetisch-handvat Multicam-Black

249,95 incl. BTW

TECDOX Harnas magn handvat Multicam Black. TECDOX biedt een breed scala aan hooggekwalificeerde high-end uitrusting voor hondenbezitters.

Levertijd: 10 - 20 Werkdagen

Artikelnummer: 3021 Categorie:

TECDOX Harnas magnetisch-handvat Multicam-Black

TECDOX Harnas magnetisch-handvat Multicam-Black. TECDOX biedt een breed scala aan hooggekwalificeerde high-end uitrusting voor hondenbezitters, hondensporters en geleidehonden.

Hondenbezitters moeten te allen tijde kunnen vertrouwen op hun uitrusting, zowel in het dagelijks leven, als tijdens de sport of tijdens hun dienst. Het gebruikte materiaal en de kwaliteit van de afwerking staan ​​centraal.
Een optimale uitrusting beslist over plezier met de hond. Of het nu tijdens een wandeling is, op de hondenweide, tijdens het sporten of in het dagelijkse werk.

We zijn verheugd u een assortiment op maat te kunnen bieden voor uw dagelijkse hondenleven.

TECDOX Harnas magn handvat Multicam Black
Tactisch WD-harnas

U houdt ervan om met uw hond te werken. Hondentraining in het algemeen en bijtoefeningen in het bijzonder is uw absoluut favoriete tijd om met uw hond door te brengen.

Niets geeft je meer voldoening dan een koud biertje drinken na een super effectieve training. Als alle details samenkomen in een groot plaatje: het werkenthousiasme van je hond, het werk van de decoys, je coördinatievaardigheden en ons nieuwe Tecdox Tactical WD-harnas geeft u precies de hoeveelheid ondersteuning die u en uw hond nodig hebben.

In nauwe samenwerking met vooraanstaande hondentrainers en handlers uit Duitsland en de rest van Europa hebben we meer dan een jaar aan onderzoek en ontwikkeling besteed. Eindeloze uren testen, prototypen en opnieuw testen leidden uiteindelijk tot ons echte Tactical WD-harnas. Topfunctionaliteit ontmoet hoogwaardige duurzaamheid. Het afstemmen van individuele pasnauwkeurigheid dankzij praktische aanpassingen en de hoogste duurzaamheid voor een eeuwig hondenleven was wat we wilden bereiken.

De basisconstructie van ons Tactical WD-harnas bestaat grotendeels uit een ergonomisch gevormd rugkussen en een extra brede, eveneens gedempte borstplaat.

Een 1000D Cordura-hoes bedekt een 6 mm open celvulling voor optimaal ademend vermogen onder droge omstandigheden en een sneldrogend vermogen als het nat en vuil is. De vulling met open cellen verwijdert stof en zand van de huid van uw hond om jeuk en schuren te voorkomen wanneer de hond voor langere tijd dienst doet.

De borstplaat is verbonden met de rest van het harnas met twee laterale AustriaAlpin Cobra sluitingen
Met magnetisch handvat

  • Ruimte voor patches met elk gewenste tekst.

Maattabel:

Type Nekomvang Borstomvang
G1 22 – 58 cm 68 – 75 cm
G2 55 – 62 cm 72 – 82 cm
G2/3 57 – 65 cm 83 – 94 cm
G3 55 – 70 cm 87 – 96 cm
G4 55 – 70 cm 89 – 100 cm

Levertijd

10 – 20 Werkdagen