TECDOX 25 mm riem met Kong Frog sluiting

89,95 incl. BTW

TECDOX 25 mm riem met Kong Frog sluiting. Nooit eerder werden zoveel verschillende details gecombineerd in één lijn.

Levertijd: 10 - 20 Werkdagen

Artikelnummer: 2000 Categorie:

TECDOX 25 mm riem met Kong Frog sluiting

TECDOX 25 mm riem met Kong Frog sluiting

Nooit eerder werden zoveel verschillende details gecombineerd in één lijn. De riem is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en detailverbetering. Ontelbare bevindingen en gedetailleerde feedback van gerenommeerde hondengeleiders en trainers uit een breed scala van vakgebieden maken deze universele lijn tot een onmisbare metgezel.

De buisvormige band van 25 mm, vervaardigd volgens de hoogste normen en meerdere keren gecertificeerd, is extreem scheur- en bijtvast. Bovendien ligt het – dankzij zijn soepele, zachte structuur – stevig in de hand.

De hoogste kwaliteit van de afwerking is ook te herkennen aan de barlock-naden. Dit is de enige manier om een ​​combinatie van draag- en hanteercomfort te bereiken met een dergelijke hoge mate van stabiliteit.

De extra handgreep achter de karabijnhaak dient tevens als korte gids. Zo heeft u uw hond snel en veilig onder controle – ook als de situatie hectisch of verwarrend wordt.

De karabijnhaak die we gebruiken is een innovatief systeem van KONG. Het gepatenteerde FROG-systeem voorkomt onbedoeld openen, maar is toch buitengewoon gemakkelijk los en vast te haken. De sluiting vergrendelt automatisch na het aanraken van bijvoorbeeld de ring en gaat alleen weer open door op de twee “Froglegs” aan beide zijden te drukken.

Lengte: 1,2 Meter

Andere lengtes en kleuren alsmede diverse borduurmogelijkheden kunnen als custom made product gerealiseerd worden, wij doen u graag een vrijblijvende offerte.

Levertijd

10 – 20 Werkdagen