DOGTRA ARC 802-2 Trainingsbanden 2 Honden

625,00 incl. BTW

Deze Dogtra 802-2 bevat 2 afstandsbediening en 2 halsbanden voor optimaal gebruik. Speciaal ontworpen voor jagers, bezitters van gezelschapshonden om af te richten die de Dogtra kwaliteit eisen in een kleinere uitvoering.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: ARC802-2 Categorieën: , ,

DOGTRA ARC 802-2 Trainingsbanden 2 Honden

DOGTRA ARC 802-2 Trainingsbanden 2 Honden

Let op: Deze Dogtra 802-2 bevat 2 afstandsbediening en 2 halsbanden voor optimaal gebruik.

DOGTRA ARC 800 2 Honden C.E. GOEDGEKEURD

Speciaal ontworpen voor jagers, bezitters van gezelschapshonden om af te richten die de Dogtra kwaliteit eisen in een kleinere uitvoering. Ontworpen om uw hond onder controle te houden. Onze producten gaan daar waar honden gaan.

Het voordeel van deze nieuwe e-lineaire halsband Door de rheostat draaiknop te gebruiken kan de gebruiker zeer goed het niveau van stimulatie afstellen op de zender die in de hand gehouden wordt.
Zowel omhoog als omlaag. Op deze manier kan de trainer zeer nauwgezet de aandacht van de hond vragen en vroeg response krijgen Zonder dat de hond te zwaar gecorrigeerd wordt. Dit voorkomt stress bij het dier, dit maakt Dogtra tot een zeer diervriendelijk systeem!.

Met twee jaar garantie op de band en een jaar op de batterijen. Wij verkopen alleen produkten met een volledige Nederlandse garantie.

  • Let op!! indien u op internet bij een niet geauthoriseerde dealer koopt, heeft u geen recht op Nederlandse garantie. Dikwijls wordt u aan uw lot overgelaten. Goedkoop, wordt dan al gauw duurkoop.

inclusief koffer