Groot balanskussen Ø55 cm inclusief onderstel

89,49 incl. BTW

Groot balanskussen 55 cm met onderstel is uitermate geschikt voor honden van alle leeftijden om te werken aan balans, proprioceptie en kracht.

Artikelnummer: 95.11 Categorie:

Groot balanskussen Ø55 cm inclusief onderstel

Groot balanskussen Ø55 cm inclusief onderstel

Groot balanskussen 55 cm met onderstel is uitermate geschikt voor honden van alle leeftijden om te werken aan balans, proprioceptie en kracht

Door het grote balanskussen in de schaal te plaatsen creeër je extra stabiliteit.

Het balanskussen heeft een gladde zijde en een noppen zijde. De sensorische knobbels zorgen voor extra neurologische stimulatie.

Kleine honden kunnen erop staan en grote honden kunnen op het kussen leren zitten.

Door het verhogen of verlagen van de hoeveelheid lucht in het balanskussen kan er een passende uitdaging bij elke individuele hond worden gecreëerd. Door de grote diameter kun je zowel de stabiliteit van voor-, achterpoten trainen.

Senior honden met een verminderde balans zullen veel profijt hebben van het onderstel. Honden met neurologische of orthopedische problemen kunnen veilig werken met het balanskussen in combinatie met het onderstel.

  • Let op: gebruik het balanskussen uitsluitend als trainingsmateriaal en begeleid de hond op het kussen. Laat de hond niet alleen met het balanskussen en voorkom daarmee blessures en de mogelijkheid dat de hond het materiaal kapot kan maken.
Merk: Mooffz
Diameter: balanskussen: 55 cm
Kleur(en): oranje
Inclusief: onderstel: diameter 60 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Groot balanskussen Ø55 cm inclusief onderstel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *