DOGTRA 610C TRAININGS BAND

245,00 incl. BTW

Afstand 600 meter wordt compleet met oplader geleverd. Speciaal ontworpen voor jagers, bezitters van gezelschapshonden om af te richten die de Dogtra kwaliteit eisen in een kleinere uitvoering.

Artikelnummer: 610c Categorieën: , ,

DOGTRA 610C TRAININGS BAND

DOGTRA 610C TRAININGS BAND. Afstand 600 meter wordt compleet met oplader geleverd. Speciaal ontworpen voor jagers, bezitters van gezelschapshonden om af te richten die de Dogtra kwaliteit eisen in een kleinere uitvoering. Ontworpen om uw hond onder controle te houden. Onze producten gaan daar waar honden gaan.

Het voordeel van deze nieuwe e-lineaire halsband:

Door de rheostat draaiknop te gebruiken kan de gebruiker zeer goed het niveau van stimulatie afstellen op de zender die in de hand gehouden wordt, zowel omhoog als omlaag. Op deze manier kan de trainer zeer nauwgezet de aandacht van de hond vragen en vroeg response krijgen Zonder dat de hond te zwaar gecorrigeerd wordt. Dit voorkomt stress bij het dier, dit maakt Dogtra tot een zeer diervriendelijk systeem!

  • Precieze instelling van de impulssterkte’s (Stand 0-100)
  • Verkleinde ontvanger, speciaal voor de kleinere hond ontwikkeld •600 meter bereik
  • Eenmalige- en duurimpulsen, alsook trillingsfunctie aanwezig •Waterdichte handzender en halsbandontvanger
  • LED batterijaanduiding
  • De ontvanger is programmeerbaar, daardoor ook uitbreidbaar

Met twee jaar garantie op de band en één jaar op de batterijen. Wij verkopen alleen produkten met een volledige Nederlandse garantie.

LET OP!! indien u op internet bij een niet geauthoriseerde dealer koopt, heeft u geen recht op Nederlandse garantie. Dikwijls wordt u aan uw lot overgelaten. Goedkoop, wordt dan al gauw duurkoop.

Deze trainingsband wordt geleverd inclusief koffer