Scent Detection Products

Scent Detection is een handelsnaam van Central Engineering Design Ltd.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van hondentrainingsapparatuur en dampsystemen voor het op afstand analyseren van geuren door middel van de geur van honden.

Vanuit een achtergrond van medische, wetenschappelijke en veiligheidsproducten is onze expertise van groot belang geweest bij de ontwikkeling en levering van carrousel-geurwielen voor het leger, de politie en de grenscontrole.

We hebben REST-apparatuur ontworpen voor de beveiliging van luchtvracht in de particuliere sector, in nauwe samenwerking met de DFT en de DSTL.

Het ontwerp van onze medische stands heeft bijgedragen aan het onderzoek naar de detectie van Covid-, leukemie- en epileptische waakhonden.

Al onze producten zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met 2 – 5 jaar fabrieksgarantie en zijn niet te verwarren met goedkope aluminium versies. Onze producten zijn steriliseerbaar en garanderen u jarenlang plezier met nazorg.

Onze producten zijn specifiek ontworpen, getest en vervaardigd voor de beoogde toepassing. We veranderen geen goedkope geïmporteerde binnenlandse artikelen voor geurwerk, in tegenstelling tot sommige van onze concurrenten!

Onze producten kunnen worden aangepast aan uw individuele behoeften en we kunnen u hulp en advies bieden om uw doelen te bereiken.

Wij beschikken over een internationale koeriersdienst en kunnen klanten van over de hele wereld bedienen.