Groot balanskussen Ø55 cm

54,95 incl. BTW

Kleine honden kunnen erop staan en grote honden kunnen op het kussen leren zitten. Door het verhogen of verlagen van de hoeveelheid lucht in het balanskussen creëer je een passende uitdaging bij elke individuele hond.

Artikelnummer: 95.14 Categorie:

Groot balanskussen Ø55 cm

Groot balanskussen Ø55 cm

Groot balanskussen voor evenwichts- en actieve stabiliteitsoefeningen met je dier

Het balanskussen heeft een gladde zijde en een noppen zijde. De sensorische knobbels zorgen voor extra neurologische stimulatie.

Hoe gebruik je het balanskussen met de hond?
Kleine honden kunnen erop staan en grote honden kunnen op het kussen leren zitten. Door het verhogen of verlagen van de hoeveelheid lucht in het balanskussen creëer je een passende uitdaging bij elke individuele hond. Door de grote diameter kun je zowel de stabiliteit van voor-, achterpoten en rug trainen. Geschikt voor honden van alle leeftijden om te werken aan balans, proprioceptie en kracht.
Voor meer stabiliteit kun je onder het balanskussen een onderstel plaatsen.

Let op: gebruik het balanskussen uitsluitend als trainingsmateriaal en begeleid de hond op het kussen. Laat de hond niet alleen met het balanskussen en voorkom daarmee blessures en de mogelijkheid dat de hond het materiaal kapot kan maken.

  • Het balanskussen voldoet aan de hoogste milieu- en veiligheidsnormen zijn latex-vrij.

    Oppompen: verwijder de plug uit het product en plaats de pomp in het gat. Tip: Met een theelepeltje wip je de plug uit het balanskussen.

Merk: Mooffz
Diameter: 55 cm
Kleur(en): oranje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Groot balanskussen Ø55 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *