Kogelvrije Schermen

KOGELVRIJE SCHERMEN

Het is beter om veilig en voorbereid te zijn als het gaat om wapenbewustzijn. Kogelvrije dekens hebben eigenschappen die ze tot een van de beste methoden voor wapenvuurbescherming maken. Het gebruik van een kogelvrije deken is een geweldige persoonlijke verdedigingsmaatregel, of je nu een gevaarlijk beroep hebt of jezelf thuis wilt beschermen. Klanten van persoonsbeveiligers, politieagenten en militaire agenten tot burgers kiezen ballistische dekens omdat ze:

  • Veelzijdig: Kogelwerende dekens functioneren in meerdere posities en beschermen tegen veel van de meest voorkomende rondes.
  • Licht: Deze dekens bedekken de gebruiker met betrouwbare ballistische bescherming. U zult genieten van uitstekende mobiliteit, of u nu de deken met de bevestigde handgrepen draagt of vasthoudt voor dekking.
  • Gemakkelijk op te bergen: Level 3A Bulletproof dekens zijn foldable en voorzien van handige gespen om een strakke vorm vast te houden. Het is gemakkelijk om deze dekens op te bergen, in een tas te stoppen of snel te openen en onderweg te gebruiken.

Wanneer een kogelvrije deken gebruiken

Kogelvrije dekens zijn licht en gemakkelijk op te vouwen, waardoor ze een van de beste draagbare ballistische oplossingen zijn. Veel klanten gebruiken onze producten als bodyguard-dekens die een breed veld van ballistische dekking bieden tijdens VIP- en openbare opnames. Deze dekens zijn ideaal om onder te duiken of als een schild in stationaire of mobiele posities te houden. Het is ook gebruikelijk om een ballistische deken te gebruiken als tijdelijke voering voor tassen, auto-interieurs en andere oppervlakken.

Naast geweervuur zijn kogelvrije dekens ook bestand tegen puin zoals granaatscherven, glas en houtkrullen. Het hebben van een in de buurt tijdens een gevaarlijke storm kan schaafwonden en scheuren van gebroken ramen of andere structuren voorkomen. Sommige van onze dekens zijn ook sterk genoeg om explosieven te onderdrukken

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.