TECDOX universele riem met 360º Kong-Frog

149,95 incl. BTW

Talloze inzichten en gedetailleerde feedback van bekende hondengeleiders en trainers uit de meest uiteenlopende vakgebieden maken deze universele riem tot een onmisbare metgezel.

Levertijd: Op bestelling: ca 3-4 Maanden

Artikelnummer: N/B Categorie: Labels: , , , ,

TECDOX universele riem met 360º Kong-Frog

TECDOX universele riem met 360º Kong-Frog

Een perfecte combinatie van flexibiliteit en zekerheid. Lengte: 1.10m – 1.60m

Nooit eerder werden zoveel verschillende details in één lijn samengebracht. De riem is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en detailverbetering.
Talloze inzichten en gedetailleerde feedback van bekende hondengeleiders en trainers uit de meest uiteenlopende vakgebieden maken deze universele riem tot een onmisbare metgezel.
De 25 mm buisvormige band, die volgens de hoogste normen is vervaardigd en meerdere keren is gecertificeerd, is extreem scheur- en bijtbestendig. Bovendien ligt hij dankzij de soepele, zachte structuur stevig in de hand.
Dankzij het geïntegreerde TFS-dempingsmechanisme (Tecdox Flexible System) slaat uw hond niet meer hard tegen de lijn, maar wordt hij indien nodig voorzichtig geremd.
De progressief toenemende “weerstand” op de halsband dient de brave hond als een soort grenspaal, zonder dat het gevoelige keel- en strottenhoofdgebied enorme schokeffecten te verduren krijgt.
De hoogste kwaliteit van vakmanschap is ook te zien in de naden van de balkbalken. Dit is de enige manier om een combinatie van draag- en rijcomfort te bereiken met zo’n hoge mate van stabiliteit.
Het extra handvat achter de karabijnhaak doet ook dienst als korte geleiding. Hierdoor kunnen ze hun hond snel en veilig onder controle hebben, ook als het snel moet en de situatie verwarrend wordt.
De karabijnhaak die wij gebruiken is een innovatief systeem van KONG. Het gepatenteerde FROG-systeem voorkomt onbedoeld openen, maar is toch uiterst eenvoudig los te haken en los te haken.
De sluiting vergrendelt automatisch na aanraking, bijv. op de ring, en gaat alleen weer open door aan beide zijden op de twee “kikkerbilletjes” te drukken.
Andere lengtes en kleuren en diverse borduurmogelijkheden worden op maat gemaakt, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Leverbaar in de kleuren:

  • Zwart
  • Olijf
  • Coyote
  • Rood
  • Roze
  • Ice/Green
  • Blauw

Logo Tecdox

Gewenste Kleur

Blauw, Coyote, Ice/Green, Olijf, Rood, Roze, Zwart

Levertijd

Op bestelling: ca 3-4 Maanden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TECDOX universele riem met 360º Kong-Frog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *