TECDOX Hexa Halsband met Cobra-50mm

109,95 incl. BTW

Onze 50mm brede halsband is de ideale halsband voor uw hond in elke situatie. Of het nu gaat om een stijlvolle verschijning tijdens een wandeling, een schitterende presentatie in het hondenpark of een veilige metgezel tijdens het sporten.

Geen Zwart/Blauw Zwart/Grijs Zwart/Paars Zwart/Neongeel Zwart/Neongroen Zwart/Olijf Zwart/Oranje Zwart/Roze Zwart/Rood Zwart/Reflective groen Zwart/Reflective oranje Zwart

Levertijd: 10 - 20 Werkdagen

Artikelnummer: N/B Categorie: Labels: , , , , ,

TECDOX Hexa Halsband met Cobra – 50mm

TECDOX Hexa Halsband met Cobra-50mm

Onze 50mm brede halsband is de ideale halsband voor uw hond in elke situatie. Of het nu gaat om een stijlvolle verschijning tijdens een wandeling, een schitterende presentatie in het hondenpark of een veilige metgezel tijdens het sporten.
Met de modieuze vrijetijdshalsband van Tectox is uw hond altijd “goed gekleed”.

De Hexa houdt vuil buiten. Het is gemakkelijk schoon te maken. Als blikvanger kan een contraststreep van 20 mm worden toegevoegd.
Als het om onze halsbanden gaat, vertrouwen we ook op de fabrikant AustriAlpin, die alom bekend is uit de bergsport.
Met zijn extreem hoge breekbelasting vormt de Cobra Buckle van AustriAlpin het hart van onze halsband. Hun veiligheid wordt alleen overtroffen door hun gebruiksgemak.
De twee grote sluitdelen zijn intuïtief en in een handomdraai gesloten, niet meer onnodig, vervelend voor beide partijen die met eventuele plastic sluitingen prutsen!
De gesp is bomvrij, gaat alleen open als beide sluitsensoren tegelijkertijd worden bediend en biedt zo het hoogste veiligheidsniveau. Dit maakt het onmogelijk om de halsband onbedoeld los te maken, bijvoorbeeld bij het snel reiken in de halsband.
Twee aan elkaar genaaide lagen zeer sterke banden van 40 mm geven de kraag de nodige stabiliteit. Het draaien van de kraag is praktisch onmogelijk. Naast een perfecte controleerbaarheid zorgt het brede contactoppervlak ook voor een zeer hoog comfort.
Er zijn geen harde, vervelende randen die de hond op enigerlei wijze kunnen irriteren. De Cobra Buckle is aan de binnenzijde bekleed met webbing, waardoor er geen metalen onderdelen direct tegen de nek van de hond aan liggen.
Door de traploze verstelbaarheid kan de halsband perfect individueel worden aangepast aan de nekomtrek van de hond en groeit hij mee met jonge honden.
Leverbaar in de kleuren: Zwart/Blauw, Zwart/Oranje, Zwart/Grijs, Zwart/NeonGroen, Zwart/NeonGeel, Reflective/Groen, Reflective/Oranje, Zwart, Zwart/Paars, Zwart/Olijf, Zwart/Roze, Zwart/Rood
Kleurenpalet Hexa

Leverbaar in de maten:

  • G1 > 38 cm – 47 cm
  • G2 > 46 cm – 53 cm
  • G3 > 52 cm – 59 cm
  • G4 > 58 cm – 65 cm
  • G5 > 63 cm – 83 cm

 

Logo Tecdox

 

Levertijd

10 – 20 Werkdagen

Gewenste Maat

G1 38-47 cm, G2 46-53 cm, G3 52-59 cm, G4 58-65 cm, G5 63-83 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TECDOX Hexa Halsband met Cobra-50mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *