TECDOX halsband 45mm Zwart

114,95 incl. BTW

TECDOX halsband 45 mm Zwart. TECDOX biedt een breed scala aan hooggekwalificeerde high-end uitrusting voor hondenbezitters.

Levertijd: 10 - 20 Werkdagen

Artikelnummer: 1001 Categorie:

TECDOX halsband 45mm Zwart

TECDOX halsband 45mm Zwart. TECDOX biedt een breed scala aan hooggekwalificeerde high-end uitrusting voor hondenbezitters, hondensporters en geleidehonden.

Hondenbezitters moeten te allen tijde kunnen vertrouwen op hun uitrusting, zowel in het dagelijks leven, als tijdens de sport of tijdens hun dienst. Het gebruikte materiaal en de kwaliteit van de afwerking staan ​​centraal.
Een optimale uitrusting beslist over plezier met de hond. Of het nu tijdens een wandeling is, op de hondenweide, tijdens het sporten of in het dagelijkse werk.

We zijn verheugd u een assortiment op maat te kunnen bieden voor uw dagelijkse hondenleven.

Heeft u individuele wensen, dan staan ​​wij tot uw beschikking voor de uitvoering en aanpassing.

TECDOX halsband 45 mm Zwart Safe @ Tecdox

Onze 45 mm Utility-halsband zet de nieuwe standaard voor uw hond.

Het middelpunt van deze halsband is een geïntegreerde roestvrijstalen D-ring Cobra-gesp met een ultiem draagvermogen tot 1,8 ton.
De gesp kan alleen in een onbelaste situatie worden geopend door beide lockers tegelijkertijd te ontgrendelen om in ieder geval maximale veiligheid te garanderen.
De dubbellaagse riem van 40 mm staat voor duurzaamheid en sterkte en wordt gebruikt in verschillende speciale teams over de hele wereld.

Onze Utility-halsband heeft ​​aan beide kanten originele klittenbandriemen. De buitenkant is voorzien van een klittenband om naam- of serviceplaatjes te dragen.
Het klittenband aan de binnenkant wordt gebruikt om de juiste maat van de halsband te bepalen.

Alle randen van de Utility Collar zijn behandeld met een speciale binding om optimaal comfort voor uw hond in elke situatie te garanderen.
Zelfs de D-Ring Cobra-gesp is aan de binnenkant voorzien van een riemafdekking om alle metalen onderdelen uit de buurt van uw hond te houden. Perfecte pasvorm ontmoet perfect comfort.

  • De Utility Collar is traploos verstelbaar.

Neem gerust contact met ons op voor naam of tekst op de halsband, meer kleuropties en camo-versies.
Omdat onze Utility Collar 100% handgemaakt is in Duitsland, kunnen we aan individuele oplossingen voor u werken!

Levertijd

10 – 20 Werkdagen