TECDOX cover up 3.0 zwart 50mm

114,95 incl. BTW

Aan de binnenkant van de Cover Up kraag zijn 25mm brede schermen genaaid. Hierdoor ontstaat een tunnel waarin andere nekken kunnen worden afgedekt. Ideaal voor corrigerende kragen, anti-bel of de ontvangers van onzichtbare heksystemen.

Levertijd: ca. 10-15 werkdagen

Artikelnummer: 1120 Categorie:

TECDOX cover up 3.0 zwart 50mm

TECDOX cover up 3.0 zwart 50mm.

Geschikt voor zeer grote ontvangers.
Plezier met de hond is belangrijk. Het trainen van de hond is een zaak die hem na aan het hart ligt. Maar ook een stressvrij, gecontroleerd dagelijks leven. Niet alleen dat u er zeker van wilt zijn dat de hond te allen tijde veilig en bereikbaar is. Van tijd tot tijd is een zekere mate van onopvallendheid en terughoudendheid ook gepast, al was het maar om zijn vrede te hebben.
Voor al deze doeleinden hebben wij de Tecdox Cover Up kraag ontwikkeld. Gemaakt van 50mm brede webbing van de hoogste kwaliteit. Een Cobra Frame sluiting en een grote klittenbandbandbandband aan de buitenkant zorgen voor een veilige, onbeweeglijke houvast met oneindig individuele verstelbaarheid.
Aan de binnenkant van de Cover Up kraag zijn 25mm brede schermen genaaid. Hierdoor ontstaat een tunnel waarin andere nekken kunnen worden afgedekt. Ideaal voor corrigerende kragen, anti-bel of de ontvangers van onzichtbare heksystemen. Drie montageopties omlijst met stalen ringen zorgen voor een veilige verbinding tussen de afdekking en de inhoud. Je hond kan vrij en ongestoord bewegen en je hebt nog steeds de volledige controle en je rust.
Leverbare maten:
  • G1 > 40-55 cm
  • G2 > 50-65 cm
  • G3 > 60-75 cm
Levertijd

ca. 10-15 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TECDOX cover up 3.0 zwart 50mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *