TECDOX cover up 2.0 zwart 45mm magnetisch handvat

152,95 incl. BTW

Werk- en inzethalsband 45mm “magnetisch handvat” met Cover UP. Een halsband voor de hoogste eisen. Perfect voor hondensporten, vrije tijd, avontuur, reddingshondenwerk en overleving. Gewoon een perfecte halsband/cover.

Levertijd: ca. 10-15 werkdagen

Artikelnummer: N/B Categorie:

TECDOX cover up 2.0 zwart 45mm magnetisch handvat

TECDOX cover up 2.0 zwart 45mm magnetisch handvat.

Werk- en inzethalsband 45mm “magnetisch handvat” met Cover UP

Een halsband voor de hoogste eisen. Perfect voor hondensporten, vrije tijd, avontuur, reddingshondenwerk en overleving. Gewoon een perfecte halsband/cover.
Dit begint bij de materiaalkeuze en vindt zijn uniciteit in de perfect verstelbare pasvorm en ongeëvenaarde stabiliteit en duurzaamheid.
Deze halsband is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en detailverbetering.
Talloze inzichten en gedetailleerde feedback van bekende hondengeleiders en instructeurs uit verschillende vakgebieden maken deze halsband tot een onmisbare metgezel.
Deze feedback resulteert in de ontwikkeling van het originele TSA gripsysteem. Een geïntegreerd handvat aan de buitenkant van de halsband maakt het hanteren van de hond veilig en comfortabel in elke situatie.
Om een ongewenste threading van de hond onmogelijk te maken, hebben we het ergonomische handvat voorzien van een MSA-mechanisme.
Dankzij dit magnetische veiligheidssysteem hecht het handvat zich automatisch stevig aan de kraag en valt zo niet onzinnig en mogelijk belemmerend op.
Indien nodig wordt het magnetische mechanisme onmiddellijk geactiveerd en wordt het handvat losgelaten.
Ook met onze halsbanden vertrouwen we op de fabrikant AustriAlpin, die alom bekend is van bergbeklimmen, als het gaat om sluitingen.
De extra robuuste Cobra-sluiting van AustriAlpin – hier met een geïntegreerde D-ring van roestvrij staal – schittert met onovertroffen breekbelastingswaarden in onafhankelijke laboratoriumtests van grote bergsportmagazines over de hele wereld.
Precies het juiste voor onze premium halsband.
Bijzonder aan de Cobra sluiting is het unieke slotsysteem.
Voor maximale veiligheid gaat de sluiting alleen open als beide vergrendelingshendels tegelijkertijd worden ingedrukt. Onbedoeld losmaken – bijvoorbeeld met een snelle greep op de kraag – is dus onmogelijk.
Voor de eigenlijke hals gebruiken we twee lagen van een extreem scheurbestendige en rekbestendige 45mm band.
De webbing van deze kwaliteit wordt anders gebruikt in de gebieden met hoge belasting in de bergsport, het bergen van gewonden of de netten met hoge belasting bij het vastzetten van lading.
Onze Tecdox kraag is ook bezet met origineel klittenband fluffy velcro aan de buiten- en binnenkant.
Aan de buitenkant wordt het donzige klittenband gebruikt om patches of naambanden te huisvesten, aan de binnenkant is de lengte van de kraag individueel en oneindig aangepast aan de nekomtrek van uw favoriet.
We verfijnen de randen van onze premium kraag met een speciale randband, evenals de binnenste extra lengte. Zo verstoren geen harde randen het gevoelige nekgebied en voorkomen zo schuren of erger.
Uiteraard blijven we ook trouw aan de andere details van onze premium lijn. Daarom hebben we de Cobra sluiting aan de binnenkant van de kraag bekleed met webbing.
Zo voorkomen we ook een mogelijke schuur of eventuele irritatie door een direct metaalcontact.
Aan de binnenkant van de “Cover Up” kraag zijn 25mm brede schermen verwerkt. Hierdoor ontstaat een tunnel waarin andere nekken kunnen worden afgedekt.
Ideaal voor corrigerende kragen, anti-bel of de ontvangers van onzichtbare heksystemen. Drie montageopties omlijst met stalen ringen creëren een veilige verbinding tussen de “Cover Up” en de inhoud.
Je hond kan vrij en ongestoord bewegen en je hebt nog steeds volledige controle – en zijn rust. Het binnenste deel kan eenvoudig worden verwijderd.
Verdere kleuren en camouflageprints kunnen als speciale productie worden gerealiseerd, wij maken u graag een vrijblijvende offerte.
Leverbare maten:
  • G1 > 38-47 cm
  • G2 > 46-53 cm
  • G3 > 52-59 cm
  • G4 > 58-65 cm
  • G5 > 63-83 cm
Levertijd

ca. 10-15 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TECDOX cover up 2.0 zwart 45mm magnetisch handvat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *