STEINER Ranger LRF Verrekijker 10×42

1.499,00 incl. BTW

De RANGER VERREKIJKER 10×42 model met geïntegreerde laserafstandsmeter (LRF) combineert innovatief design, perfecte ergonomie en de hoogste nauwkeurigheid in één product.

Artikelnummer: 202102317 Categorie:

STEINER Ranger LRF Verrekijker 10×42

STEINER Ranger LRF Verrekijker 10×42

INNOVATIEF DESIGN EN ERGONOMIE

De nieuwe Ranger LRF in een dakkantprisma-uitvoering in plaats van het bekende Porro-glas. Het slanke ontwerp en het nieuwe innovatieve ontwerp met verbeterde ergonomie zorgen voor een veilige en comfortabele bediening, zelfs in een vochtige omgeving of met handschoenen.

De RANGER VERREKIJKER 10×42 model met geïntegreerde laserafstandsmeter (LRF) combineert innovatief design, perfecte ergonomie en de hoogste nauwkeurigheid in één product. Het unieke slanke ontwerp, dat alle elektronica herbergt, maakt een gemakkelijke bediening en nauwkeurige meting in elke situatie mogelijk.

Het heldere display en de geïntegreerde hoekcompensatie stellen u in staat om eenvoudige en nauwkeurige metingen uit te voeren om uw jachtsucces te garanderen.

  • Met de legendarische robuustheid die elk Steiner-product kenmerkt, tilt de Ranger LRF uw jacht naar een geheel nieuw niveau.

Gegevens

Specificaties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “STEINER Ranger LRF Verrekijker 10×42” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *