Skudo Transportbox IATA 79X59X65cm

89,95 incl. BTW

De Skudo is de ideale transportbox wanneer jij jouw lieveling mee op reis wilt nemen. Deze transportbox kan zelfs meegenomen worden in het vliegtuig: de meeste luchtvaartmaatschappijen keuren deze transportbox goed!

Artikelnummer: 367731 Categorie:

Skudo Transportbox IATA 79X59X65cm

Skudo Transportbox IATA 79X59X65cm. De Skudo is de ideale transportbox wanneer jij jouw lieveling mee op reis wilt nemen. Deze transportbox kan zelfs meegenomen worden in het vliegtuig: de meeste luchtvaartmaatschappijen keuren deze transportbox goed!

De transportbox kan aan de zij- en voorkant worden opengemaakt zodat jij tijdens de reis jouw hond of kat kunt bijvoeren of aaien. De zijkanten van deze transportbox zijn voorzien van ventilatiesleuven en ook door de metalen deur komt lucht binnen in de box. Zo heeft jouw lieveling altijd frisse lucht en blijft de luchtcirculatie op gang.

De grotere maten van de Skudo transportbox zijn voorzien van een lang handvat waardoor je de box achter je aan kunt trekken. (maten XS en S hebben een handvat waaraan je de box optilt). Voor de Skudo transportboxen zijn wieltjes beschikbaar waardoor je het transport vergemakkelijkt.

  • Materiaal: plastic
  • Kleur: taupe/zand
  • Afmeting: 59x65x79 cm
  • Gewicht transportbox: 7×2 kg
  • Maximaal gewicht: 35 kg

De Skudo transportboxen zijn in meerdere maten verkrijgbaar.

Let op: de Skudo transportbox is enkel mee te nemen in het vliegtuig indien de boven- en onderkant aan elkaar geschroeft worden. (schroeven niet meegeleverd).