SEELAND Hawker Advance jacket Women

239,95 incl. BTW

SEELAND Hawker Advance jacket Women. Dit is een technisch shelljack ontworpen voor de jager die niet bang is voor moeilijk terrein en slecht weer.

Levertijd: ca. 8 werkdagen

Artikelnummer: 100216128 Categorie:

SEELAND Hawker Advance jacket Women

Het Seeland Hawker Advance jacket Women is een technisch shelljack ontworpen voor de jager die niet bang is voor moeilijk terrein en slecht weer.
Het is voor de jager die op zoek is naar een goed ontworpen, lichtgewicht, geluidsarm jack dat geschikt is voor alle soorten actieve jacht.
De Hawker Advance-jas heeft een wind- en waterdicht membraan en versterkte naden die aan de binnen- en buitenkant zijn getapet. Dit is een jas die bestand is tegen alle weersomstandigheden.
De jas is nauwsluitend en zowel de stof van de jas als het membraan zijn rekbaar. Dit betekent dat de jas je bewegingen volgt, of je nu door dicht struikgewas slentert of steile hellingen opklimt.
Binnenin is de jas gevoerd met zacht, honingraatvormig polyester. Door de honingraatstructuur kunnen lucht en vocht door het lichaam circuleren en sneller verdampen.
Hierdoor is de jas zeer goed ademend en temperatuurregulerend. Als je het te warm krijgt, kun je ventileren door onder de armen open te ritsen.
De voorkant van de jas is voorzien van een zaksysteem, met vier zakken verborgen achter twee waterdichte ritsen die van boven of van onderaf openen.
De combinatie van Hawker Advance-jas en broek zorgt voor een zeer veelzijdig shell-pak voor alle soorten actieve jacht, ongeacht het weer of de bodemomstandigheden.

  • Superflex 3-laags materiaal
  • 2-weg waterdichte ritssluiting aan de voorkant
  • Handwarmerzakken
  • Buiten getapete naden
  • Verstelbare manchet

Hoofdstof : 100% polyester, 3-laags kubusfleece Rug

Technologieën: SEETEX® 3-laags

Maattabel:

Levertijd

ca. 8 werkdagen