Royal Canin Mini Puppy Hondenvoer 2 Kg

22,99 incl. BTW

Royal Canin Mini Puppy Hondenvoer 2 Kg

Artikelnummer: 71978 Categorie:

Royal Canin Mini Puppy Hondenvoer 2 Kg

Royal Canin Mini Puppy Hondenvoer 2 Kg

Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze snelle groeifase extra natuurlijke weerstand kunnen gebruiken? Mini Puppy van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup met een verwacht volwassen gewicht van 10kg te ondersteunen.

  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
  • Zeer energierijk
  • Gezonde spijsvertering en darmpassage

Ondersteunt de natuurlijke afweer

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een gepatenteerd complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt mini puppy de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen.

Zeer energierijk

Voldoet aan de hoge energiebehoefte tijdens de groeiperiode van een pup van een zeer klein ras en komt tegemoet aan de kieskeurige eetlust.

Gezonde spijsvertering en darmpassage

Een uitgebalanceerde inname van voedingsvezels (waaronder psyllium) helpt de darmpassage te stimuleren en de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren.

Ondersteunt de groei

Ongelooflijk. Hoe het gewicht van een pup van een klein ras toeneemt in de eerste 10 maanden. Tot wel 20 keer het geboortegewicht! Je begrijpt dat voor deze snelle groei speciale voeding nodig is. Mini Puppy van ROYAL CANIN® geeft een stoot aan energie. Het draagt bij aan een gunstige darmflora en een goede spijsvertering. En zelfs de meest kieskeurige eter vindt het lekker.

Natuurlijke weerstand

Dat het zo goed verteerd wordt heeft nog een voordeel: het vermindert de geur en hoeveelheid van de ontlasting. Speciale voedingsstoffen in de brokjes Mini Puppy ondersteunen de natuurlijke weerstand van je hond. Ook kan Mini Puppy helpen om tandsteenvorming te voorkomen.

Samenstelling

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijk vet, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, bietenpulp, maïsmeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, mineralen, visolie, sojaolie, Fructi-Oligo-Sacchariden (0,34%), hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)
*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Toevoegingen:

vitamine A (IE/kg) 21.500, vitamine D3 (IE/kg) 1.000, vitamine E (mg/kg) 510, E1 (ijzer) (mg/kg) 38, E2 (jodium) (mg/kg) 3,8, E4 (koper) (mg/kg) 12, E5 (mangaan) (mg/kg) 49, E6 (zink) (mg/kg) 126, E8 Selenium) (mg/kg)0,06, antioxidanten, conserveermiddelen, Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (g/kg) 10
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van ‘toevoegingen’ weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen.

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit (%) 31, ruw vet (%) 20, ruwe as (%) 7,7, ruwe celstof (%) 1,4

Inhoud: 2 kg

Gewicht 2 kg