Pulsar Thermion XP50 Warmtebeeld Richtkijker

4.790,00 incl. BTW

Pulsar Thermion XP50 Warmtebeeld Richtkijker. De Pulsar Thermion XP50 komt voort uit de nieuwe Thermion lijn en heeft een 50mm lens.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 2262 Categorie:

Pulsar Thermion XP50 Warmtebeeld Richtkijker

Pulsar Thermion XP50 Warmtebeeld Richtkijker komt voort uit de nieuwe Thermion lijn en heeft een 50mm lens. Deze warmtebeeld richtkijker beschikt over een microbolometer van 640×480.

Wilt u het beste van het beste, kies dan voor deze Pulsar Thermion XP50 Warmtebeeld Richtkijker. De Pulsar Thermionlijn is de eerst richtkijker lijn van Pulsar welke ook daadwerkelijk op een echte richtkijker lijkt.
De Thermion XP50 is een compacte warmtebeeld richtkijker welke eenvoudig te monteren is met 30mm ringen.

Bereik Pulsar Thermion XP50 Warmtebeeld Richtkijker. De Pulsar Thermion XP50 heeft een bereik van +/- 1800 meter, dit dankzij zijn F50 lens.
Tot deze afstand kan men dus warmtebronnen waarnemen. Wanneer men over de 1000 meter kijkt dan is een warmtebron van 1.8 meter (oftewel een persoon) waar te nemen, identificeren op deze afstand is niet mogelijk.
De kijker heeft een 2-16x vergroting. Denk hierbij wel aan; hoe meer vergroting, hoe minder scherp het beeld. Dankzij de 50Hz refresh rate beschikt u over vloeiende beelden als u de omgeving snel wilt verkennen.

thermion

Technische specificaties Pulsar Thermion XP50 Warmtebeeld Richtkijker: 
Sensor
320×240 pix. @ 12 µm
Objectief lens
F50 / 1.2
Vergroting, x
2 – 16 (x8 zoom)
Detectiebereik, m
1800
Type sensor
ongekoeld
Resolutie, pixels
640 x 480
Pixelafstand, µm
17
Framesnelheid, Hz
50
Objectieve lens
F50 / 1.2
Vergroting, x
1.9 – 15.2
Gezichtsveld (HxV), graden / m @ 100 m
12.4×9.3 / 21.8×16.3
Oogafstand, mm
50
Typ weergave
AMOLED
Resolutie, pixels
1024 x 768
Klikwaarde, H / V, mm op 100 m
21 / 21
Klikbereik, H / V, mm op 100 m
4200 / 4200
Aantal voorgeladen dradenkruizen
10+
Video- / fotoresolutie, pixel
1024 x 768
Video / foto-indeling
.mp4 / .jpg
Ingebouwd geheugen, Gb
16
Mate van bescherming,
IPX7
Bedrijfstemperatuurbereik, ° С
-25 – +50
Afmetingen, mm
402x78x64
Gewicht (kg
0.9
Uitgangsspanning, V.
3.0 – 4.2
Baterij type
Li-ionbatterij APS2
Capaciteit, mAh
2000
Bedrijfsduur op accu-pack (bij temp = 22 ° C), h *
5+
Externe voeding
5v
Max. Hoogte terugslagkracht op getrokken wapen (Eo), Joules
6000
Schokbestendigheid op de geweren met gladde loop, kaliber
12
Bevestigingsbeugels op wapen
Standaard ringen van 30 mm
Frequentie Wifi
2,4 GHz
Standaard
802,11 b / g / n
Bereik zichtlijnontvangst, m
15
DETAILS
Pulsar Thermion XP50 Warmtebeeld Richtkijker. Een unieke combinatie van state-of-the-art design en de nieuwste technologie op het gebied van warmtebeeldtechnologie.

Echte Superioriteit. Met een ultramodern ontwerp en de nieuwste geavanceerde technologische innovaties, levert de Pulsar Thermion de eersteklas warmtebeeldvorming die u gewend bent, maar dan in een traditionele 30 mm buis van vliegtuigkwaliteit.
De Pulsar Thermion XP50 thermische richtkijkers hebben een resolutie van 640 x 480 microbolometersensor met een pixelafstand van 17 μm en een resolutie van een microbolometersensor van 320 x 240 met een pixelafstand van 12 μm.
De geavanceerde warmtebeeldrichtkijkers voor professionele jagers die tradities waarderen en technologische superioriteit zoeken.

Direct opstarten; Dankzij de nieuwe revolutionaire elektronica-unit kan vrijwel direct gestart worden. Een snelle start helpt om energie te besparen en verlengt dus de gebruiksduur.
Het apparaat kan uitgeschakeld blijven en vervolgens snel worden geactiveerd wanneer het juiste moment daar is.

Robuuste, betrouwbare volledig metalen behuizing:

Ontworpen voor robuuste betrouwbaarheid, Thermion-richtkijkers hebben een volledige, versterkte maar toch lichte totale constructie. Precisie-fabricage van elementen van de behuizing zorgen voor perfecte veldprestaties.

Video- en foto-opnamen maken:

Geïntegreerde video (inclusief door terugslag geactiveerd) en stilstaande beelden in MPEG-4 en .jpg maken het delen van de gemaakte beelden snel en eenvoudig.
Met het interne 16-GB interne geheugen sla je feilloos uren aan video’s of duizenden foto’s op.

Stream Vision-app ondersteund:

Gebruik Wi-Fi en de Stream Vision-app om de Thermion aan te sluiten op een smartphone of tablet om als tweede scherm of afstandsbediening te gebruiken.
Maakt ook het overzetten van opgenomen bestanden, aanpassen van instellingen, upgraden van firmware eenvoudig en snel.

B-Pack Mini Gecombineerd Power-systeem:

Thermion richtkijkers hebben een dubbel batterijsysteem dat uit twee interne en externe batterijen bestaat. Externe batterij zorgt voor extra gebruikstijd en kan binnen enkele seconden worden vervangen.

De gepatenteerde Image Boost-technologie van Pulsar bestaat uit software-algoritmen, ontworpen om de beeldhelderheid en het algehele beelddetail te verbeteren.
Image Boost resulteert in een scherper, gedetailleerder gezichtsveld en verbeterde mogelijkheden voor objectidentificatie. * beschikbaar in de Thermion XP- en XQ-lijnen.

Simpelweg monteren met standaard 30 mm scope-ringen. Vanaf de basis ontworpen voor gebruiksgemak, worden Thermion-richtkijkers gemonteerd op standaard 30 mm scope-ringen. Er is geen speciale montage of gereedschap voor nodig.

Terugslag geclassificeerd tot 6000 joule voor onberispelijke prestaties op grotere kalibers tot .375 H&H, 12-gauge en 9.3×64. 

Wifi. De Pulsar Thermion XP50 beschikt over een wifi functie waardoor men ook de Stream Vision app kan gebruiken. Deze kijker beschikt over een ingebouwde video recorder welke ook foto’s kan maken.
Op deze manier kun je dus je memorabele jachtmomenten nogmaals beleven. Het 16 GB intern geheugen wordt gebruikt om deze foto’s en filmpjes op te slaan. 16Gb staat voor duizenden foto’s en vele uren aan videomateriaal.

Functionaliteiten Pulsar Thermion XP50
  • Met de Pulsar Thermion kijkers kunt u 5 verschillende zeroing profielen opslaan met daarin 10 verschillende  afstanden.
  • U kunt verschillende richtkruizen kiezen in de kleuren zwart,wit, rood en groen.
  • De Thermionkijkers beschikken over een 8x zoom functie. Hierdoor kunt u uw doel perfect mee scherp stellen  of verschillende afstanden.
  • Door zijn scherpe contrast instellingen kunt u uw doel beter herkennen, maar ook de minder opvallende details worden goed zichtbaar, denk hierbij onder andere aan bladeren, struiken en gras.
  • Gebruiksvriendelijk door 3 knoppen bovenop de kijker en 1 knop aan de zijkant. Zo kunt u eenvoudig in het menu om wellicht wat aanpassingen te doen.

Gebruiksgemak. De Thermion XP50 weegt slechts 900 gram. Door zijn lichte gewicht heeft u er dus weinig hinder van wanneer deze op uw geweer gemonteerd is.
De kijker is dankzij de IPX7 volledig waterdicht. Dit geldt voor zowel regen als sneeuw. Men kan de kijker zelfs tot 1 meter onder water gebruiken voor een periode tot wel 30 minuten.
De Thermion XP50 kan men gebruiken bij temperaturen van -25 tot +/- +50 graden Celsius.