Prins-Procare Resist Hondenvoer 7.5-Kg

43,95 incl. BTW

ProCare Resist is speciaal geschikt voor honden vanaf 18 maanden met een verminderde weerstand. Na het verdwijnen van de klachten kunt u overstappen op een andere voeding uit het ProCare assortiment.

Artikelnummer: 52937 Categorie:

Prins-Procare Resist Hondenvoer 7.5-Kg

Prins-Procare Resist Hondenvoer 7.5-Kg

Natuurlijk gezonde voeding voor de gevoelige hond

ProCare Resist is een hoogwaardige voeding verrijkt met kruidenextracten. Deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor honden die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Honden die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie kunnen een verminderde weerstand hebben. Daarnaast kunnen ook angst, stress en hormonale schommelingen voor een verlaagde weerstand zorgen, waardoor de hond gevoeliger wordt voor ziekten en infecties.

De kruidenextracten zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van uw hond. Hierdoor verbetert ook de algehele conditie van uw hond! Dit uit zich in een gezonde glanzende vacht en optimale spijsvertering.

ProCare Resist is speciaal geschikt voor honden vanaf 18 maanden met een verminderde weerstand. Na het verdwijnen van de klachten kunt u overstappen op een andere voeding uit het ProCare assortiment. ProCare Resist kan zonder problemen langdurig worden gegeven. Let op dit product niet gebruiken indien er sprake is van koorts of ontstekingen.

SAMENSTELLING:

  • granen,
  • vlees en dierlijke bijproducten
  • plantaardige bijproducten (kruiden 500mg*, Fructo-Oligo-Sacchariden 400mg)
  • oliën en vetten (zalmolie 0.5%)
  • suiker
  • gist
  • (*kruiden: siberean ginseng, deer antler, schizandra, ho shou wu/polygonum).

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Vocht 9.0%, Ruw eiwit 23.0%, Ruw vet 13.0%, Ruwe as 7.0%, Ruwe celstof 3.0%.

MINERALEN: Calcium 1.3%, Fosfor 0.9%, Kalium 0.6%, Magnesium 0.2%, Natrium 0.4%.

Gewicht 7,5 kg