Prins-Procare Lam/Rijst Senior-Hypoallergeen-Hondenvoer 15-Kg

76,50 incl. BTW

ProCare Lamb & Rice Senior is een geperste voeding voor oudere honden vanaf ca. 8 jaar met een gevoelige huid en vacht. Deze volledige voeding is hypoallergeen, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert, en ondersteunt de spieren en gewrichten om jouw seniorhond gezond en fit te houden

Artikelnummer: 337918 Categorie:

Prins-Procare Lam/Rijst Senior-Hypoallergeen-Hondenvoer 15-Kg

Prins-Procare Lam/Rijst Senior-Hypoallergeen-Hondenvoer 15-Kg

ProCare Lamb & Rice Senior is een geperste voeding voor oudere honden vanaf ca. 8 jaar met een gevoelige huid en vacht. Deze volledige voeding is hypoallergeen, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert, en ondersteunt de spieren en gewrichten om jouw seniorhond gezond en fit te houden. Alle producten van Prins zijn 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.

Hypoallergeen
Geselecteerde dierlijke eiwitbron als lam vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie, deze voeding bevat verder geen tarwegluten.
Ondersteunt immuunsysteem
Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem van de oudere hond.

Soepele spieren en gewrichten Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van de oudere hond.

SAMENSTELLING: granen (rijst 25%), vlees en dierlijke bijproducten (gedehydreerd lam 18%, glucosamine 500mg, chondroïtine 500mg), oliën en vetten (zalmolie 0.5%), plantaardige bijproducten (FOS 0.05%), suiker, gist.  ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Vocht 9.0%, Ruw eiwit 21.0%, Ruw vet 14,5%, Ruwe as 7.0%, Ruwe celstof 4.0%.

MINERALEN:

  • Calcium 1.5%
  • Fosfor 0.9%
  • Kalium 0.7%
  • Magnesium 0.1%
  • Natrium 0.35%.

Inhoud: 15 kg. Deze voeding is ook verkrijgbaar in verpakkingen van 3 kg.

Gewicht 15 kg