PRIDE Prikhalsband metaal met snelsluiting maat S

18,95 incl. BTW

PRIDE Prikhalsband metaal met snelsluiting maat S. De Prikband is een buitengewoon effectief alternatief voor een slipketting voor het begeleiden van uw hond.

Levertijd: ca. 7 - 10 werkdagen

Artikelnummer: CL - 037S Categorie:

PRIDE Prikhalsband metaal met snelsluiting maat S

Model : CL – 037 S
Lengte:  50 cm

Breedte: 25-30 mm

De Prikband is een buitengewoon effectief alternatief voor een slipketting voor het begeleiden van uw hond tijdens het wandelen en is ideaal voor eigenaren van honden die aan de riem trekken.
De prikband is een zachte methode om te voorkomen dat uw honden zichzelf gaan stikken en onnodige druk uitoefenen op de nek. Bij correct gebruik biedt de prikband fantastische en direct merkbare resultaten. We raden u ten zeerste aan de halsband verstandig te gebruiken om uw hond niet te bezeren en als u op enig moment twijfelt, stop dan en raadpleeg een gekwalificeerde trainer.
De prikband is het best geschikt voor gebruik met een korte riem om uw hond dichtbij te houden.
De veronderstelling dat deze halsband ‘knijpt’ wanneer op de hond druk wordt uitgeoefend is niet waar. De prikriem knelt niet op een manier die letsel kan veroorzaken.
Onthoud dat u dit soort prikbanden NOOIT over het hoofd van uw hond laat glijden.
De prikband dient zodanig te worden aangebracht dat de pinnen naar binnen wijzen. De halsband moet worden verwijderd wanneer de hond van de riem is en ruimte heeft om te rennen of te spelen.
De prikband is geen vervanging voor de gebruikelijke halsband van uw hond en kan worden gebruikt in combinatie met bijna elke halsband die uw hond dagelijks draagt.
Zorg ervoor dat u de nek van uw hond goed meet voordat u de halsband aanbrengt. De prikband kan heel gemakkelijk worden aangepast door schakels toe te voegen of te verwijderen.
Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen