Precision Explosives – Kaliumchloraat

127,00 incl. BTW

Precision Explosives – Kaliumchloraat. Het is een systeem van impregnatie van de echte geur van het product en niet van een pseudo.

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd: 10 - 20 Werkdagen

Precision Explosives – Kaliumchloraat

Precision Explosives – Kaliumchloraat. Deze fabrikant gebruikt het geurdrukproces om een ​​hoog kwaliteitsniveau te garanderen.

Het is een systeem van impregnatie van de echte geur van het product en niet van een pseudo.

Precision Explosives-producten worden gemaakt in de VS en bieden trainingshulpmiddelen voor explosievenspeurhonden.
Ze geven gespecialiseerde eenheden toegang tot echte explosieve geuren zonder enig risico op explosies.

Dit type product vereist geen vergunning om te bewaren, geen transportbeperkingen of specifieke opslagbeperkingen voor de eenheden.

De Precision Explosives-producten maken hun gebruik daarom praktisch voor allerlei soorten trainingen. Het fabricageproces van Precision Explosives garandeert een hogere geurdruk dan sommige echte explosieve producten.

Opslag in hersluitbare Mylar zak. Zolang u dit zakje niet heeft geopend, is de houdbaarheid onbeperkt. Het zakje minimaliseert de hoeveelheid vrije ruimte rond het product en voorkomt geurverdamping. Het zakje maakt het ook mogelijk om het product niet met de buitenkant te besmetten.

Het wordt aanbevolen om het product te verwijderen en te hanteren met poedervrije nitrilhandschoenen om menselijke besmetting te voorkomen.
De houdbaarheid van het product na gebruik is afhankelijk van hantering en opslag. Dit kan variëren van ongeveer 4 tot 6 maanden. Een recente laboratoriumtest, uitgevoerd in de VS, toonde aan dat alleen de kabelgeur aanwezig was op een gebruikte afdruk die 4 maanden oud was. Het monster in kwestie werd gebruikt in een training, behandeld door meerdere mensen met inachtneming van de instructies voor hantering en opslag.

De geurimpressie is ontworpen door het filtermedium af te sluiten tussen twee geklonken aluminium schijven. Er wordt geen lijm gebruikt in het proces en de montage wordt met de hand uitgevoerd in een laboratoriumomgeving, waarbij alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen in acht worden genomen en zo elk risico op besmetting tijdens de fabricage wordt voorkomen.

  • Technische gegevens:

Afmetingen: diameter 7,6 cm, dikte 0,635 cm.

Materialen: filtermedia van laboratoriumkwaliteit, 2 aluminium beschermingslagen bevestigd met klinknagels en bewaard in de Mylar-envelop.

Geur: Echt explosief, verwerkt in een gepatenteerde methode

Toekenning: onbeperkt zolang u het zakje niet heeft geopend. Daarna ongeveer 4 tot 6 maanden eenmaal geopend en product gebruikt voor training. Koelen is niet nodig, maar een koude temperatuur uit direct zonlicht verlengt de houdbaarheid.

Equivalent explosief gewicht: De beschikbare geur is gebaseerd op het blootgestelde gebied en niet op het totale aanwezige gewicht.

Toepassingen: de aluminium schijf moet in een nylon, cordura of ander soort zakje worden geplaatst, zoals die wij verkopen. Het zakje moet worden gebruikt als storende ondersteuning tijdens de trainingsfase.

Dit product is gereguleerd. Bel ons voor meer informatie.

Levertijd

10 – 20 Werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Precision Explosives – Kaliumchloraat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *