Pard NV008P Digitale Nachtzicht-Richtkijker 6.5tot12x

749,00 incl. BTW

Pard NV008P Digitale Nachtzicht-Richtkijker 6.5tot12x. Men kan de Pard NV008P gebruiken als handheld (spotter) en als richtkijker. Deze digitale nachtrichtkijker beschikt over een 5-tal richtkruizen, hier zit zeker een richtkruis bij wat bij u past.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 2203 Categorie:

Pard NV008P Digitale Nachtzicht-Richtkijker 6.5tot12x

Pard NV008P Digitale Nachtzicht-Richtkijker 6.5tot12x (nieuw model 2020). Men kan de Pard NV008P gebruiken als handheld (spotter) en als richtkijker.
Deze digitale nachtrichtkijker beschikt over een 5-tal richtkruizen, hier zit zeker een richtkruis bij wat bij u past.
Wanneer men de Pard NV008P wil gebruiken als richtkijker is deze eenvoudig te monteren op de picatinny of weaver rail van uw geweer of luchtbuks.
Met de meegeleverde imbus sleutel en 3 schroeven monteert u eerst de rail onder aan de Pard NV008P.

U kun hierbij zelf ook de ideale oogafstand kiezen alvorens u hem vast zat.

Pard logo

Pard NV008P nachtzicht-richtkijker met een 6.5 tot 12x vergroting. De nieuwe Pard NV008P is een handzaam en compacte digitale nacht richtkijker.
Deze Pard NV008P kunt u zowel als handheld kijker evenals richtkijker gebruiken. De Pard NV008P kunt u overdag maar ook in de nacht gebruiken dankzij de ingebouwde infrarood lamp.
Deze digitale nacht richtkijker beschikt over een picatinny montage, zodat u deze richtkijker op uw picantinny rail van uw geweer kunt monteren. De Pard NV008P heeft een lengte van 16 cm en weegt slechts 450 gram.

Pard NV008P (nieuwe 2020 model)

De Pard NV008P is een digitale nachtrichtkijker die zéér compact en nog kleiner en lichter is dan zijn voorganger de NV008.
Nieuw is het Sony OLED-scherm en ingebouwd E-Compas/Gyroscope. Hij weegt slechts 420 gram en is maar 14cm lang. De NV008P is als richtkijker zowel overdag als ’s nachts te gebruiken.
Hij kan als handheld nacht spotter gebruikt worden, maar kan (in tegenstelling tot de Pard NV007) ook als nachtrichtkijker gebruikt worden, door hem te monteren op het geweer d.m.v. de bijgeleverde picatinny montage.
Hij is namelijk voorzien van 5 verschillende dradenkruizen met richtpunt gradaties. De prestaties van deze unit zijn uitstekend en hij kan gebruikt worden als individuele spotter of als richtkijker.
Hiermee is hij geschikt voor vele doeleinden zoals; outdoor jacht, nachtelijke observaties, outdoor adventure, reddingsoperaties, nachtelijke patrouille, Rechtshandhaving, Beveiliging en meer. Voor lange afstand observaties tot meer dan 200 meter.

Het nieuwe 2020-model PARD NV008P

is allereerst nog lichter en compacter gemaakt en biedt uitstekende prestaties tegen een budgetvriendelijke prijs.
Deze nieuwe versie is nu met een nieuw Sony OLED-scherm en oculaire resolutie van 1024 x 768 pixels uitgerust.
Tevens een nieuwe toegevoegde functie van E-Compas. Het nieuwe OLED-scherm biedt  de voordelen ten opzichte van het oude LCD-scherm:

  • Verbeterde beeldkwaliteit – beter contrast, hogere helderheid, grotere kijkhoek, een groter kleurbereik en veel snellere vernieuwingsfrequenties.
  • Lager stroomverbruik.
  • Eenvoudiger ontwerp dat ultradunne, flexibele, opvouwbare en transparante displays mogelijk maakt
  • Betere duurzaamheid – OLED’s zijn zeer duurzaam en kunnen in een breder temperatuurbereik werken.

Deze Pard NV008P nachtrichtkijker kan zeer grote terugslag van wapens aan en is getest tot 5000 joules waaronder bijv.; .308 en .30-06 kaliber, 7×64 mm en 7.62×51 mm.
Nagenoeg elk jachtwapen zal dus geschikt zijn voor deze Pard NV 008. De meegeleverde picatinny montage zorgt ervoor dat u altijd voldoende oogafstand heeft en kan op elke gewenste positie op uw picatinny rail gemonteerd worden.

Daarnaast heeft de NV008 een micro SD ingang voor het opslaan van de beelden. Hiervoor kan een geheugenkaart van maximaal 128Gb gebruikt worden.
We raden u echter aan om de 32Gb SD-kaart te gebruiken, welke u kunt vinden in de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving.

Via de HDMI poort kan de unit aangesloten worden op uw TV om uw beelden te bekijken. Met 1080P HD kleur dag video-opname en 1080p HD nacht video-opname kunt u uw beelden rechtstreeks op de interne micro SD-kaart opslaan.

LET OP:

De micro-USB-poort is alleen bedoelt voor het overbrengen van data naar een computer en NIET voor opladen. Opladen via de USB-poort kan het apparaat beschadigen en eventuele schade wordt niet gedekt door de garantie.
Voor het opladen van de batterijen gebruikt u het beste een losse batterijoplader.

De Pard NV008P digitale nachtrichtkijker zit boordevol extra functies. Dit is bijvoorbeeld de ingebouwde wifi-verbinding, welke werkt met vele apparaten zoals; mobiele telefoons en iPads en meer.
Hiermee kunt u op afstand de beelden bekijken van de unit. Daarnaast heeft hij een ingebouwde laser verlichter. Deze 5 watt laser lamp is wellicht handig voor het jagen op kortere afstanden.
Met de ingebouwde en compacte IR Illuminator kunt u op meer dan 200 meter doelen bereiken, afhankelijk van de weersomstandigheden. Deze kan in 3 standen worden ingesteld met zoom-functie.
Zo kan een brede straal worden ingesteld om een breed veld extra te verlichten voor observatie. Ook kan de laser in een smallere bundel worden ingesteld om zo verder te kunnen kijken en schieten op een gericht doel.
De laser lamp kan ook nog in hoogte en breedte worden versteld om hem zo gericht op een doel te laten schijnen.

De Picture in Picture mode (PiP)

kunt u inschakelen als u op een doel focust. Met deze optie kunt u een bepaald deel van het beeld verder vergroten, zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen. Er verschijnt dan een extra klein scherm in uw groot scherm met 2 vergrotingen

De ingebouwde Wifi maakt het bekijken en opnemen op afstand mogelijk via telefoon of tablet met behulp van de speciale app (ISO en Android-compatibel).
Met de APP software die u kunt downloaden via de App-stores kunt u uw mobiele telefoon verbinden met de NV008P Nachtrichtkijker.
De App’s zijn te downloaden voor zowel Android als iPhone iOS. Hiermee kunt u op uw telefoonscherm of iPad/tablet scherm de beelden bekijken.

Merk: Pard
Type: monoculaire nachtkijker / nacht-richtkijker
Vergroting: 6,5-12x
Doorlopende digitale zoom: 1x/2x
Kijkhoek-horizontaal: 40 graden
Diameter lens: 16mm (All glass 8P HD lens)
Exit pupil: 8mm
Oogafstand: 35mm
Dioptrie instelling: -5/+5
Scherm resolutie: 1024 x 768 OLED
Scherp vanaf: 3m tot oneindig
Infrarood ingebouwd: Ja
IR power / straal: 5w / 1mw
IR Golflengte: 850nm
IR range: 250m
Detectieafstand: 200m
Op geweer te monteren: Ja (aan richtkijker)
Montage inbegrepen: Ja (waever mount)
Verbindingsmodus: Wifi
Video formaat: AVI
Video resolutie: 1920×1080 pixels
Foto resolutie: 2608×1944 pixels
Frame frequentie: 30fps
Opslag type: SD kaart
Uitgangen: USB en HDMI poort
Voeding: 1x 18650 (3.7V)
Batterijduur: ± 8 uur
Werktemperatuur: -25°C tot 50°C
Opslagtemperatuur: -50°C tot 60°C
Afmetingen (l x b x h): 137 x 51 x 64 mm
Kleur: zwart
Gewicht: 420 gram
Behuizing: Aluminium
Waterdichtheid: IPX7 Waterproof
Garantie: 2 jaar