Naturis Brok Geperst Lam 15 kg

59,49 incl. BTW

Naturis Brok Geperst Lam 15 kg

Artikelnummer: 375796 Categorie:

Naturis Brok Geperst Lam 15 kg

Naturis Brok Geperst Lam 15 kg

Aanvullend voer voor volwassen hond met een gevoelige vertering of voor de hond met weinig tot normale activiteit.
Persbrok is een brok met een heel hoge voedingswaarde omdat deze brokken, zoals het woord al zegt, geperst worden.
Deze persbrokken worden allemaal koudgeperst en het is net doordat er geen al te hoge temperaturen aan te pas komen dat er zo een hoge voedingswaarde en goede darmopneembaarheid bewaard blijven.
Persbrok is ideaal om in combinatie met vers vlees te geven daar de vertering van persbrokken en vlees bijna identiek is.
Bij deze brok mag het vlees zelfs door de brok gemengd worden, indien gewenst.
Houd er wel rekening mee dat eenmaal een hond gewend is dat er altijd iets onder de brok zit, hij de brokken hoogstwaarschijnlijk niet meer zonder vlees er onder zal wensen te eten.
Deze persbrokken kunnen dienen voor honden die vaak vlees gevoerd krijgen, die een gevoelig maag- en darmstelsel hebben, die allergisch zijn aan bepaalde granen zoals bijvoorbeeld tarwe.
De persbrok zonder gluten heeft een hoge opname door zijn uitstekende grondstoffen en er moet zeer weinig van gevoerd worden. Je dient de brok af te wegen en de aanbevolen voedingshoeveelheid niet te overschrijden in de beginfase.
Indien je overschakelt van geëxpandeerde brok op persbrok is het aan te raden om de huidige brok eerst volledig op te maken en daarna voorzichtig te beginnen met de persbrok. De eerste dag geef je 1/3 van zijn benodigde hoeveelheid, dag twee geef je 2/3 van de benodigde hoeveelheid en indien dit goed gaat, geef je vanaf dag drie zijn normale portie zoals aangegeven staat in de voedingstabel. Deze brok zeker afwegen want het is een van nature erg zware brok waardoor de hoeveelheid minder lijkt dan het is!
Voedingsadvies:
Gewicht hond in kg Voeding per dag in gr
1 – 5 kg 70 – 150 gr
6 – 10 kg 120 – 170 gr
11 – 20 kg 170 – 280 gr
21 – 40 kg 300 – 400 gr
41 – 60 kg 400 – 600 gr
> 60 kg 650 – 750 gr
  • Zorg ervoor dat jouw hond altijd de beschikking heeft over vers drinkwater.
Samenstelling:
lam en rijst
Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 24%, ruw vet 7,5%
Gewicht 15 kg