MORIN Roestvrijstalen carrousel-PRO+

8.999,00 incl. BTW

MORIN Roestvrijstalen carrousel – PRO + versie. De carrouselkit PRO+-versie bevat de carrousel met 12 roestvrijstalen potten + 12 extra potten.

Levertijd: 10 - 20 Werkdagen

Artikelnummer: 999290 Categorie:

MORIN Roestvrijstalen carrousel-PRO+

MORIN Roestvrijstalen carrousel-PRO+. Een roestvrijstalen carrousel is ideaal voor het trainen en evalueren van speurhonden.

De carrouselkit PRO+ versie bevat de carrousel met 12 roestvrijstalen potten + 12 extra potten en is volledig gemaakt van roestvrij staal.
Volledig uit elkaar te halen en verstelbaar voor eenvoudig transport, opslag en reiniging.

Mogelijke hoogteverstelling van 22,5 cm tot 72,5 cm vanaf de grond.
De hoogteregeling kan om de 10 cm worden versteld. (22,5 – 32,5 – 42,5 – 52,5 – 62,5 – 74,2 cm) wat het mogelijk maakt om aan te passen aan de grootte van de honden.

Deze carrousel bestaat uit 12 verstelbare armen met aan het uiteinde een pannenlap + RVS pot.
De armen zijn gemonteerd op een genummerde steunschijf (gravure) van 1 tot 12, waardoor de potten gemakkelijk te herkennen zijn.
De armsteunschijf maakt een volledige rotatie van de carrousel mogelijk en kan ook worden geblokkeerd om deze tijdens de trainingsfase te fixeren.

De armen worden om de 10 cm versteld, van ongeveer 100 cm tot 150 cm.

Elke arm heeft aan het uiteinde een verwijderbare roestvrijstalen steun die plaats biedt aan een roestvrijstalen pot met een diameter van 92 mm (hoogte 10 cm). Deze roestvrijstalen pot is afneembaar en is bedekt met een geperforeerd roestvrijstalen deksel om geuremissies te bevorderen.
De pot- en dekselconstructie wordt op de armsteun gehouden door een veerbelast ventielsysteem dat de stabiliteit van de pot en het onvermogen van de hond om het deksel op te tillen tijdens het zoeken garandeert.

Met de 12 extra potten kun je je training van tevoren voorbereiden en geen tijd verspillen aan het verwisselen en voorbereiden van de potten en de verschillende materialen om te onderzoeken.

Carrouseluitrusting voor hondentrainingscentra 

Dit model is ontworpen door MORIN in samenwerking met cyno units

Model eigendom van Ets MORIN, reproductie verboden

Levertijd

10 – 20 Werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MORIN Roestvrijstalen carrousel-PRO+” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *