LIKER Cord Ø 7 cm Dog Ball

9,85 incl. BTW

LIKER Cord Ø 7 cm Dog Ball

Levertijd: ca. 7 - 10 werkdagen

Artikelnummer: IM00491 Categorie:

LIKER Cord Ø 7 cm Dog Ball

Een bal met een koord, Liker Cord 7 is een perfect stimulerend en motiverend speelgoed voor honden.

Bal diameter 7 cm

Koord lengte 30 cm

Helpt om uw hond entousiast te maken

Verhoogt de intensiteit van hondentraining

Zorgt voor de veiligheid van uw handen: comfortabel antislip luslint doet geen pijn aan uw hand; het zorgt voor een veilige afstand tussen uw hand en hondentanden

Het lint is zeer sterk en absoluut veilig voor het gebit van de hond

Handig voor trekspellen

Kan gemakkelijk over lange afstand worden gegooid

De bal is niet giftig, zacht voor hondentanden en tandvlees

Liker Line – niet zomaar een bal! Dit is een speeltje dat jij en je huisdier leuk zouden vinden en zelfs leuk zouden vinden! Met het unieke materiaal van LIKER kunnen de beste eigenschappen van speelgoed voor honden van verschillende materialen (rubber, plastic, nylon en katoen) worden gecombineerd.

LIGHTWEIGHT

LIKER is lichtgewicht en wendbaar. Het is gemakkelijk om de bal te gooien. Liker is een unieke bal met een speciaal ontworpen vorm, waardoor hij enigszins van richting verandert en het spel interactief en opwindend maakt voor honden. Het kan een raam niet breken of een ander voorwerp omverwerpen dan een zware tennisbal.

FLOATY

Waterspelen zullen interessanter zijn. LIKER zinkt niet en bevindt zich bijna geheel boven het wateroppervlak. Het is vooral goed om het te gebruiken als je hond niet van zwemmen houdt of het niet kan. Het zal gemakkelijk zijn hem met LIKER te leren.

HARMLESS

Het unieke materiaal van LIKER is niet giftig; het kan gemakkelijk worden gebeten en het doet geen pijn aan tanden en tandvlees van de hond.

Zinkend in het materiaal worden de tanden van de hond schoongemaakt. De vuile bal kan gemakkelijk worden gewassen. Het vuil blijft niet hangen op het oppervlak. Het betekent dat bacteriën niet in de mond van de hond komen.

De bal zal u en uw huisdier plezieren! Het is moeilijk te verliezen! Het zinkt niet weg in de sneeuw; het zal in het gras te zien zijn en het zal niet in het water zinken. En je zult de kleur zelfs op de meest bewolkte dag opmerken.

We raden je aan om Liker na de wedstrijd te verbergen. In dit geval heeft uw hond een enorme interesse voor de bal en begint elk nieuw spel met veel spanning.

We raden aan om onder toezicht te spelen. Zorg ervoor dat uw huisdier de bal of de onderdelen ervan niet inslikt.

Let op: geen enkel speelgoed is volledig onverwoestbaar. Houd, net als bij elk ander product, toezicht op uw huisdier met dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het beschadigd is of stukjes mist om mogelijk letsel bij uw huisdier te voorkomen.

Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen