Knuffelwuff Lucky Color Edition Hondenbed

91,9595,95 incl. BTW

Knuffelwuff Lucky Color Edition Hondenbed. Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug.

Levertijd: ca. 8 werkdagen

Artikelnummer: AMZSUMLUCK Categorie:

Knuffelwuff Lucky Color Edition Hondenbed

Knuffelwuff Lucky Color Edition Hondenbed

Heb je je ook al eens voorgesteld hoe het zou zijn het comfortabele bed op een hete zomerdag gewoon in de tuin of op het balkon te kunnen zetten? Deze droom kun je voortaan in vervulling laten gaan voor je beste vriend.

Met het Knuffelwuff Lucky Color Edition Hondenbed voor binnen en buiten is je keuze van een nieuw hondenbed snel gemaakt. Het bovenste materiaal bestaat uit Cordura, een robuuste nylonstof die ontwikkeld werd voor een hoge wrijf-, scheur- en slijtbestendigheid. Het hondenbed overleeft elke regenbui. Daardoor kan dit praktische en stevige hondenbed zowel binnen als buiten gebruikt worden. Voor extra stevigheid werd voor de bodem een slipvast isolatiemateriaal gebruikt. Het is bovendien uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug.

En als het hondenbed toch vuil wordt, dan kan de verwijderbare overtrek gemakkelijk in de wasmachine gewassen worden op dertig graden.

Naast de praktische eigenschappen van het binnen- en buitenhondenbed Lucky ligt de nadruk verder op de naam, want het maakt niet alleen jou maar vooral je trouwe viervoeter gelukkig. Het is niet alleen licht, stevig en gemakkelijk te vervoeren. Het biedt jouw hond ook nog een superknusse slaapplek. Het binnenkussen bestaat uit een ca. 3 cm dikke schuimstofplaat. De zijkanten van het hondenbed zijn gevuld met schuimstofvlokken die ervoor zorgen dat je lieveling zich optimaal voelt. Ontspannen dromen in de open lucht gegarandeerd!

Voor dit hondenbed werden zoals bij alle andere producten van het merk Knuffelwuff alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Dit product werd volgende de Duitse kwaliteitsnormen ontwikkeld en vervaardigd in de EU.

Materiaal:  

  • Bovenste materiaal: Cordura
  • Bodem: slipvast isolatiemateriaal
  • Bijzonder stevig, maar toch zacht en voelt aangenaam aan

Vulling:

  • Binnenkussen: schuimstofplaat ca. 3 cm dik
  • Zijranden: schuimstofvlokken

Reiniging:

  • Verwijderbare overtrek dankzij de ingenaaide ritssluiting
  • Overtrek wasbaar op 30°

Bijzonderheden:

  • Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug
  • Uiterst bestendig en gemakkelijk te vervoeren hondenbed
  • Ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in de EU

Leverbaar in de kleuren: Beige, Blauw, Groen, Roze en Oranje

Afmetingen: XL > 100 x 73 cm, XXL > 120 x 85 cm

Levertijd

ca. 8 werkdagen