Knuffelwuff Honden bed Crispino

106,95164,95 incl. BTW

Als je je trouwe metgezel in je woning een gezellige rustplaats ter beschikking wenst te stellen, vanwaar hij in een gemakkelijke houding het reilen en zeilen van het gezin kan observeren, probeer dan eens ons deels met de hand geweven hondenbed Crispino

Artikelnummer: 14063 Categorie:

Knuffelwuff Honden bed Crispino

Knuffelwuff Honden bed Crispino. Als je je trouwe metgezel in je woning een gezellige rustplaats ter beschikking wenst te stellen, vanwaar hij in een gemakkelijke houding het reilen en zeilen van het gezin kan observeren, probeer dan eens ons deels met de hand geweven hondenbed Crispino. Het knusse, zachte fluweel is zwaar en grof met de hand geweven en zal dankzij de beschikbare overtrekken bij bijna elk interieur passen.

Maar het Knuffelwuff Hondenbed Crispino is niet alleen mooi om te zien, het is door zijn materiaal en de manier waarop het gemaakt is, ook bijzonder bestendig. Een lange levensduur is daarom ook bij bijzonder actieve dieren gegarandeerd. De overtrek is gemakkelijk te reinigen en kan, indien nodig, door middel van de ingenaaide ritssluiting verwijderd en in de machine gewassen worden. Zachte, antiallergische schuimstofvlokken vormen de basis voor de aangename, maar liefst 16 cm dikke bodembekleding.

Het kussen zal je trouwe viervoeter door de eronder aangebrachte bodem uit isolatiestof beschermen tegen koude. Bovendien verhindert de gripvaste bodem verschuiven, als de kleine wildebras zijn nieuwe lievelingsplek te wild zou benaderen. Dankzij de eveneens met schuimstofvlokken gevulde hoge zijwanden is jouw hond bovendien beschermd tegen tocht. Nog een voordeel is de iets langere instap. Je lieveling kan zo heel gemakkelijk zijn nieuwe slaap- en rustplek bereiken, zich erin nestelen of uitstrekken, wat hij ook verkiest. Hij zal zijn nieuwe hondenbed zeker niet meer willen afgeven.

Het hondenbed Crispino, deels met de hand geweven, is verkrijgbaar in meerdere groottes. Klein, groot of extragroot: elk vierpotig gezinslid zal er zeker een nieuw knus nest in vinden, waarin hij uur na uur comfortabel en gezellig kan liggen en gewoon in de buurt kan zijn.

Materiaal:   
  • Bovenste materiaal: fluweel
  • Bodem: slipvast isolatiemateriaal
  • Bijzonder stevig, maar toch zacht en voelt aangenaam aan
Vulling:  
  • Binnenkussen: schuimstofvlokken
  • Zijranden: schuimstofvlokken
Reiniging: 
  • Verwijderbare overtrek dankzij de ingenaaide ritssluiting
  • Overtrek wasbaar op 30°
Bijzonderheden: 
  • Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug
  • Zacht bodemkussen van 15 cm en zijwanden van 25 cm hoog voor een knus en goed gevoel
  • Ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in de EU