Knuffelwuff Honden bed Alidho

117,95145,95 incl. BTW

Hou jij er ook van na een lange dag in een knus bed te kruipen? Of ken je het gevoel wanneer je ‘s ochtends gewoon niet wilt opstaan, omdat je bed zo comfortabel is? Met het hondenbed Alidho zul je precies dit weldoende gevoel ook bij je hond oproepen.

Levertijd: ca. 7 werkdagen

Artikelnummer: AMZALIDOH Categorie:

Knuffelwuff Honden bed Alidho

Knuffelwuff Honden bed Alidho. Hou jij er ook van na een lange dag in een knus bed te kruipen? Of ken je het gevoel wanneer je ‘s ochtends gewoon niet wilt opstaan, omdat je bed zo comfortabel is? Met het hondenbed Alidho zul je precies dit weldoende gevoel ook bij je hond oproepen. Het Union Jack-vlagpatroon met de daarbij passende rode binnenkant is bovendien een echte blikvanger!

Dit Knuffelwuff Hondenbed Alidho overtuigt met zijn ovale basisvorm en zijn luxueuze, 30 cm hoge zijwanden. Deze met schuimstofvlokken gevulde beschermrand biedt een ideale bescherming tegen tocht en zorgt ervoor dat de hond zich knus kan innestelen. De 15 cm hoge bodembekleding die eveneens met schuimstofvlokken gevuld is, zorgt voor een extra feelgoodgarantie. Prachtige dromen gegarandeerd!

Voor het bovenmateriaal van het hondenbed werd er fluweel gebruikt. Een textielsoort met een pluizig oppervlak dat om zijn zachtheid bekend is. Daar voelt elk ras zich supergoed in!

De bodem bestaat uit slipvaste isolatiestof en kan daarmee op elke ondergrond probleemloos gebruikt worden.

Het hondenbed Alidho is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug. Bovendien is het supergemakkelijk te reinigen. Het hondenbed heeft een verwijderbare overtrek met ingenaaide ritssluiting. Was het gewoon samen met het kussen op dertig graden in de wasmachine en het vuil is zo verdwenen.

Dit product werd volgende de Duitse kwaliteitsnormen ontwikkeld en vervaardigd in de EU.

Materiaal:  
  • Bovenste materiaal: fluweel
  • Bodem: slipvast isolatiemateriaal
Vulling:
  • Binnenkussen: orthopedisch traagschuim
  • Zijranden: schuimstofvlokken
Reiniging:
  • Verwijderbare overtrek dankzij de ingenaaide ritssluiting
  • Kunstleer kan gestofzuigd en met een vochtige doek gereinigd worden
Bijzonderheden:
  • Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug
  • Zacht kussen voor een knus en goed gevoel met 30 cm hoge zijwanden en een bodemkussen van 15 cm
  • Ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in de EU
  • Apart verkrijgbare reserveovertrekken
Levertijd

ca. 7 werkdagen