Härkila Lynx jacket Heren

499,95 incl. BTW

De Lynx Jacket is een van onze meest veelzijdige winddichte en waterdichte shell jackets en is met zijn speciale AXIS MSP camouflagepatroon ontworpen voor stalking.

Levertijd: ca. 8 werkdagen

Artikelnummer: IM01078 Categorie:

Härkila Lynx jacket Heren

Härkila Lynx jacket Heren

De Lynx Jacket is een van onze meest veelzijdige winddichte en waterdichte shell jackets. Het is met zijn speciale AXIS MSP camouflagepatroon ontworpen voor stalking.
De uitgebreide keuze aan midlayers, binnenlagen en accessoires die bij de jas horen, maken het ook een jachtkledingstuk dat kan worden gebruikt op een breed scala aan verschillende uitstapjes.
Van het vroege voorjaar tot het late najaar.

De Lynx Jacket is gemaakt van een zachte, geborstelde, geluidsarme, stretch tricot stof.
De jas is ook voorzien van ons eigen winddichte en waterdichte HWS (Härkila Weather System) membraan. Dit is speciaal is ontworpen voor de jacht, om geluidsarm, soepel en rekbaar te zijn.
De soepelheid en elasticiteit van de stof en het membraan gecombineerd laten de jas uw bewegingen volgen. Hierdoor wordt een uitstekende bewegingsvrijheid geboden. Zelfs over meerdere lagen kleding.
Net als de andere items in het Lynx-assortiment is de Lynx Jacket voorzien van AXIS MSP-camouflage. Dit verstoort de omtrek van de jager en laat de drager op de achtergrond opgaan.

MSP staat voor Multi Season Pattern. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze camouflage ontworpen om effectief te zijn op verschillende terreinen op verschillende tijdstippen van het jaar.
Er zijn radiozakken met waterdichte antenneogen aan beide zijden van de borst en ventilatieritsen onder de armen.
De capuchon heeft een verstelbare rand om naar wens te vormen en de capuchon kan ook worden losgemaakt.

  • Kleur: AXIS MSP® Forest green

Deze jas is te passen in Doetinchem. Indien gewenst kan een afspraak worden gemaakt via email: info@dogpride.nl of Telefonisch via 0638147051

Levertijd

ca. 8 werkdagen