Härkila Lynx Insulated Reversible jacket Heren

359,95 incl. BTW

Härkila Lynx Insulated Reversible jacket Heren. Isolerend jack voor de koude dagen. Gevoerd met 120-grams PrimaLoft®-isolatie.

Levertijd: ca. 8 werkdagen

Artikelnummer: IM01077 Categorie:

Härkila Lynx Insulated Reversible jacket Heren

Härkila Lynx Insulated Reversible jacket Heren

De Lynx Insulated Reversible Jacket is een warme, omkeerbare jas geïsoleerd met Primaloft® voering en voorzien van het AXIS MSP camouflagepatroon.
De jas werkt net zo goed als een buitenlaag op koude dagen en een warme tussenlaag wanneer de kou echt bijt.

De Lynx Insulated Reversible Jacket is gevoerd met 120 gram PrimaLoft® isolatie op de romp en 80 gram PrimaLoft® isolatie op de armen.
PrimaLoft® isolatie is oorspronkelijk ontworpen voor militair gebruik en is met name sneldrogend en isolerend, zelfs als het nat is.
De jas is omkeerbaar, met aan de ene kant een neutraal jachtgroen en aan de andere kant AXIS MSP-camouflage, die de omtrek van de jager verstoort en de drager op de achtergrond laat opgaan.

MSP staat voor Multi Season Pattern en, zoals de naam al doet vermoeden, is deze camouflage ontworpen om effectief te zijn op verschillende terreinen op verschillende tijdstippen van het jaar.
De jas heeft twee grote schuine voorzakken en een radiozak op de borst, alle drie met rits. Het heeft ook een hoge hals, tweerichtingsrits en elastische manchetten, zoom en

  • Kleur: Willow green/AXIS MSP® Forest green

Deze jas is te passen in Doetinchem. Indien gewenst kan een afspraak worden gemaakt via email: info@dogpride.nl of Telefonisch via 0638147051

Levertijd

ca. 8 werkdagen