Extreme balanskussen Ø80 cm

155,00 incl. BTW

Door zijn doorsnede van 80 cm en 18 cm dikte is dit kussen zeer geschikt voor grote honden. Je kunt het balanskussen met minder lucht vullen, hierdoor maak je de oefeningen zwaarder.

Artikelnummer: 3138 Categorie:

Extreme balanskussen Ø80 cm

Extreme balanskussen Ø80 cm

Extreme balanskussen, balkussen te gebruiken voor stabiliteitstraining en voor evenwichtsoefeningen

Door zijn doorsnede van 80 cm en 18 cm dikte is dit kussen zeer geschikt voor grote honden. Je kunt het balanskussen met minder lucht vullen, hierdoor maak je de oefeningen zwaarder. De ene zijde is voorzien van senso-noppen, de andere zijde is glad.

Terwijl je hond werkt om in het midden van het balanskussen te blijven staan, zal je hond zijn core-spieren gebruiken en versterken. Balanstraining kan honden helpen met hun lichaamsbewustzijn (proprioceptie) en zelfvertrouwen, wanneer ze leren om te gaan met veranderende en onstabiele omgevingen. Regelmatig trainen op het balanskussen is een goede manier om gezonde en sterke gewrichten, kracht, kernspieren en mobiliteit te verbeteren en te onderhouden.

Puppy’s kunnen al vroeg beginnen met balanstraining. Het balanskussen kan ook worden gebruikt voor revalidatie, zoals gewichtsbelasting of spierversterking van ledematen.

Onzekere honden: Door met een balanskussen te trainen, train je het zelfvertrouwen van de onzekere hond waardoor deze honden vrijer worden in het dagelijks leven of in de activiteiten die ze spannend vinden.

  • Let wel: balansoefeningen betekent krachtsport voor honden. Doe dit nooit te lang achter elkaar en bouw dit rustig op. Gebruik het balanskussen uitsluitend als trainingsmateriaal en begeleid je hond op het kussen. Laat de hond niet alleen met het balanskussen en voorkom daarmee blessures en de mogelijkheid dat de hond het materiaal kapot kan maken.
Kleur(en): paars
Maximaal (gebruikers) gewicht: 200 kg
Inclusief: handpomp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Extreme balanskussen Ø80 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *