Dipol TFA1000 GR Warmtebeeld voorzetkijker

4.500,00 incl. BTW

Deze warmtebeeld voorzetkijker is bedoeld om te worden gebruikt in combinatie met dag optische apparaten. Ergonomisch ontwerp, kleine afmetingen en gewicht in combinatie met detectiebereik tot 1000 m bieden uitgebreide mogelijkheden voor een gebruiker.

Artikelnummer: IM01082 Categorie:

Dipol TFA1000 GR Warmtebeeld voorzetkijker

De Dipol TFA1000 GR Warmtebeeld voorzetkijker is bedoeld om te worden gebruikt in combinatie met dag optische apparaten in omstandigheden van verschillende verlichting (dag, schemering, nacht) en beperkt zicht (mist, sneeuw, regen enz.).
Het maakt het mogelijk om verplaatsbare en onverplaatsbare objecten te detecteren die een temperatuurcontrast hebben, om precies te zijn: mensen, dieren, gebouwen, voertuigen, etc.
Ergonomisch ontwerp, kleine afmetingen en gewicht in combinatie met detectiebereik tot 1000 m bieden uitgebreide mogelijkheden voor een gebruiker.
De maximale werkingstijd van het apparaat wordt bereikt door gebruik te maken van voedingen van bekende producenten met een temperatuur van + 20 ° C.
Let op dat het opnieuw instellen van het apparaat binnen 20-30 seconden moet plaatsvinden. nadat het apparaat is uitgeschakeld.

Kenmerken:

  • bindmiddelset en set ringen voor verschillende doelen van dag optische apparaten;
  • eenvoudige en geschikte controle;
  • informatie over instellingen en apparaatstatus bevindt zich in het gezichtsveld;
  • inversie van de afbeeldingskleur is mogelijk;
  • het is mogelijk om de externe stroombron (12V) te gebruiken;
  • handmatige aanpassing van sensorversterking en micro-schermhelderheid.