Demanet Training pants – Ref STOCK105

655,00 incl. BTW

Demanet Training pants – Ref STOCK105. Biedt de beste bescherming voor training. Zeer geschikt voor politie, veiligheidstroepen en strijdkrachten

Artikelnummer: STOCK105 Categorieën: ,

Demanet Training pants – Ref STOCK105

Demanet Training pants – Ref STOCK105 Voorraadbroek voor pakwerkers rond 80 kg en 181 cm.

Biedt de beste bescherming voor training! Zeer aangepast voor het werk van politie, veiligheidstroepen en strijdkrachten. Gemaakt met maximale verstevigingen. Het gewicht is tussen de 16 en 17 kg. Ideaal voor grote bijthonden. Ook aangepast voor mondioring / Ring hondentraining. Dit model is niet geschikt voor wedstrijden. Maatwerk is mogelijk.

Type broek: training
Kleur: rood
Optie: 0
Staat: Nieuw
Opmerkingen: 0

Afmetingen van de buitenkant van het pak:
Taille – 117 cm
Binnenbeenlengte – 78 cm
Beenlengte – 108 cm

Gemaakt in Europa .

Demanet Custumes is een Europese producent van bijtpakken. Deze bijtpakken hebben zelfs een CE keurmerk.
Deze bijtpakken bieden een zeer betaalbare optie voor pakwerkers, trainers en studenten die een duurzaam, veelzijdig bijtpak van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs nodig hebben.

Demanet Custumes levert 6 varianten in bijtpakken, tw:

* Basis trainingsbijtpakken voor leger en politie. (Aanbevolen voor grote bijtende honden en 100% voor politie.)
* Trainingsbijtpakken. (Biedt de beste bescherming voor training. sterk aanbevolen (100%) voor politie, veiligheidstroepen en strijdkrachten.)
* Semi trainingsbijtpakken. (Semi-trainingspak ligt tussen een gewoon trainingspak en een semi-wedstrijdpak in. Perfect voor training met grote mobiliteit.)
* Semi wedstrijd bijtpakken. (Valt tussen een semi-trainingspak en een wedstrijdpak. Perfect voor training en biedt Agility en Mobility.)
* Wedstrijd bijtpakken. (Ons lichtste pak van 14 kg. Ontworpen voor een goede bescherming en fantastische mobiliteit! Vlieg ermee!)
* Kevlar pak. (De verborgen Kevlar-laag is perfect voor “civiele” training. Het is flexibel en licht van gewicht en beschermt u en biedt discretie.)

Naast de standaard bijtpakken, kunnen de bijtpakken naar eigen ontwerp en maten worden samengesteld. Zie onder. Neem hiervoor contact met ons op via email info@dogpride.nl of telefonisch: 0315-655930 / 06-38147051

BELANGRIJK
Onze kostuums worden gemaakt volgens de afmetingen die u ons aangeeft.
We raden je aan om met uiterste precisie te meten, omdat de geleverde materialen
niet worden geretourneerd of geruild. Bedankt voor uw begrip.

Prijs is inclusief €85,00 verzendkosten