Demanet Semi-competition pants – Ref STOCK103

635,00 incl. BTW

Demanet Semi-competition pants – Ref STOCK103. Het pak is perfect voor training en biedt de pakwerker een goede behendigheid en mobiliteit.

Artikelnummer: STOCK103 Categorieën: ,

Demanet Semi-competition pants – Ref STOCK103

Demanet Semi-competition pants Ref STOCK103 Voorraadpak voor pakwerkers rond 92 kg en 186 cm.

Dit pak valt tussen een semi-trainingspak en een wedstrijdpak. Het pak is perfect voor training en biedt de pakwerker een goede behendigheid en mobiliteit. Het is lichter dan een training- en semi-trainingspak. Het heeft niet veel verstevigingen in vergelijking met een semi-training, maar het zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Aangepast voor Mondioring / Ring-trainingen. Het gewicht is tussen 15-16 kg. Maatwerk is mogelijk.

Type broek: semi-competitie
Kleur: grijs en zwart
Optie: 0
Staat: Nieuw
Opmerkingen: 0

Afmetingen van de buitenkant van het pak:
Taille – 120 cm
Binnenbeenlengte – 81 cm
Beenlengte – 112 cm

Gemaakt in Europa.

Demanet Custumes is een Europese producent van bijtpakken. Deze bijtpakken hebben zelfs een CE keurmerk.
Deze bijtpakken bieden een zeer betaalbare optie voor pakwerkers, trainers en studenten die een duurzaam, veelzijdig bijtpak van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs nodig hebben.

Demanet Custumes levert 6 varianten in bijtpakken, tw:

* Basis trainingsbijtpakken voor leger en politie. (Aanbevolen voor grote bijtende honden en 100% voor politie.)
* Trainingsbijtpakken. (Biedt de beste bescherming voor training. sterk aanbevolen (100%) voor politie, veiligheidstroepen en strijdkrachten.)
* Semi trainingsbijtpakken. (Semi-trainingspak ligt tussen een gewoon trainingspak en een semi-wedstrijdpak in. Perfect voor training met grote mobiliteit.)
* Semi wedstrijd bijtpakken. (Valt tussen een semi-trainingspak en een wedstrijdpak. Perfect voor training en biedt Agility en Mobility.)
* Wedstrijd bijtpakken. (Ons lichtste pak van 14 kg. Ontworpen voor een goede bescherming en fantastische mobiliteit! Vlieg ermee!)
* Kevlar pak. (De verborgen Kevlar-laag is perfect voor “civiele” training. Het is flexibel en licht van gewicht en beschermt u en biedt discretie.)

Naast de standaard bijtpakken, kunnen de bijtpakken naar eigen ontwerp en maten worden samengesteld. Zie onder. Neem hiervoor contact met ons op via email info@dogpride.nl of telefonisch: 0315-655930 / 06-38147051

BELANGRIJK
Onze kostuums worden gemaakt volgens de afmetingen die u ons aangeeft.
We raden je aan om met uiterste precisie te meten, omdat de geleverde materialen
niet worden geretourneerd of geruild. Bedankt voor uw begrip.

Prijs is inclusief €85,00 verzendkosten