Demanet Competition pants – Ref STOCK133

630,00 incl. BTW

Demanet Competition pants – Ref STOCK133. Ontworpen voor een goede bescherming, maar met een fantastische mate van mobiliteit.

Artikelnummer: STOCK133 Categorieën: ,

Demanet Competition pants – Ref STOCK133

Demanet Competition pants – Ref STOCK133 Voorraadbroek voor pakwerkers rond 70-80 kg en 180 cm.

Dit is ons lichtste pak met een gewicht van 14 kg. Ontworpen voor een goede bescherming, maar met een fantastische mate van mobiliteit. Het is goed aangepast voor Mondioring / Ring-wedstrijden. Op verzoek is het mogelijk om Kevlar-bescherming toe te voegen. Grote verscheidenheid aan custom designs en kleuren mogelijk. Je kunt ermee vliegen!

Type broek: Competition
Kleur: donkergroen
Optie: witte letters “DEMANET” op het linkerbeen.
Staat: Nieuw
Opmerkingen: 0

Afmetingen van de buitenkant van het pak:
Beenlengte – 108,5 cm
Binnenbeenlengte – 80 cm
Beenlengte – 108,5 cm

Gemaakt in Europa.

Demanet Custumes is een Europese producent van bijtpakken. Deze bijtpakken hebben zelfs een CE keurmerk.
Deze bijtpakken bieden een zeer betaalbare optie voor pakwerkers, trainers en studenten die een duurzaam, veelzijdig bijtpak van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs nodig hebben.

Demanet Custumes levert 6 varianten in bijtpakken, tw:

* Basis trainingsbijtpakken voor leger en politie. (Aanbevolen voor grote bijtende honden en 100% voor politie.)
* Trainingsbijtpakken. (Biedt de beste bescherming voor training. sterk aanbevolen (100%) voor politie, veiligheidstroepen en strijdkrachten.)
* Semi trainingsbijtpakken. (Semi-trainingspak ligt tussen een gewoon trainingspak en een semi-wedstrijdpak in. Perfect voor training met grote mobiliteit.)
* Semi wedstrijd bijtpakken. (Valt tussen een semi-trainingspak en een wedstrijdpak. Perfect voor training en biedt Agility en Mobility.)
* Wedstrijd bijtpakken. (Ons lichtste pak van 14 kg. Ontworpen voor een goede bescherming en fantastische mobiliteit! Vlieg ermee!)
* Kevlar pak. (De verborgen Kevlar-laag is perfect voor “civiele” training. Het is flexibel en licht van gewicht en beschermt u en biedt discretie.)

Naast de standaard bijtpakken, kunnen de bijtpakken naar eigen ontwerp en maten worden samengesteld. Zie onder. Neem hiervoor contact met ons op via email info@dogpride.nl of telefonisch: 0315-655930 / 06-38147051

BELANGRIJK
Onze kostuums worden gemaakt volgens de afmetingen die u ons aangeeft.
We raden je aan om met uiterste precisie te meten, omdat de geleverde materialen
niet worden geretourneerd of geruild. Bedankt voor uw begrip.

Prijs is inclusief €85,00 verzendkosten