CARINTHIA Observer Plus bivaktent

839,90 incl. BTW

De perfecte bivaktent met vrijstaande dubbelstoksteun. De twee ronde tentstokken vormen een soort koepel aan het hoofdeinde, die de gebruiker voldoende ruimte biedt om de apparatuur te huisvesten.

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd: ca. 7 werkdagen

Artikelnummer: 92331 Categorie: Labels: , , ,

CARINTHIA Observer Plus bivaktent

CARINTHIA Observer Plus bivaktent

De perfecte bivaktent met vrijstaande dubbelstoksteun.

De perfecte bivaktent met vrijstaande dubbelstoksteun. De twee ronde tentstokken vormen een soort koepel aan het hoofdeinde, die de gebruiker voldoende ruimte biedt om de apparatuur te huisvesten.
De Observer Plus heeft licht hellende lijnen van het hoofdgebied naar het voeteneinde. De L-vormige opening maakt in- en uitstappen comfortabel, de bivaktent wordt afgesloten door twee ritsen.
Het front laat een observatiegebied van 180° toe en kan bij slecht weer volledig worden afgesloten. Een geweer en/of telescoop kan nog steeds in positie worden gebracht door de vrije observatiesleuf.

Zowel de observatiesleuf als de ingangsopening zijn uitgerust met een klamboe.
De isolatiemat kan worden bevestigd door vijf geïntegreerde lussen aan de achterkant.

BIVY ZAKKEN & BIVY TENTEN

Een bivak kan nodig zijn als je geen ruimte kunt vinden voor een tent of onvrijwillig buiten moet overnachten. Dit betekent: Een bivaktas kan essentieel zijn om te overleven! We bieden modellen die we consequent produceren van de beste materialen, GORE-TEX® gasdoorlatende technologie is een uniek drielaags laminaat: volledig waterdicht en extreem ademend. In tegenstelling tot het GORE-TEX-membraan® dat wordt gebruikt voor kleding, is GORE-TEX® Gas Permeable Technology luchtdoorlatend. Onze bivaktassen en tenten kunnen daarom volledig gesloten worden – absolute weersbescherming met veel comfort!

Karinthië &Gore-Tex®

KARINTHIË BIVAK ZAKKEN MET GORE-TEX® GASDOORLATENDE TECHNOLOGIE

O² EN CO² PERMEABLE

De CARINTHIA bivy bag systemen met Gore-Tex® gasdoorlatende technologie is een waterdichte en winddichte multifunctionele laag met perfecte eigenschappen voor alle activiteiten in nat terrein en in de regen.
Het unieke Gore-Tex® laminaat is niet alleen extreem ademend, maar ook doorlatend voor zuurstof en koolstofdioxide (omgevingslucht).
Dit betekent dat het mogelijk is om een volledig gesloten waterdichte en winddichte omgeving te creëren om te slapen in ongunstige weersomstandigheden. De luchtdoorlatendheid van het systeem werd getest tot een diepte van 1 m sneeuw.

MINDER GEWICHT EN VOLUME, MEER FLEXIBILITEIT

Het Gore-Tex® laminaat voor slaapsystemen is ontworpen om lichter en samendrukbaarder te zijn. Om de beste balans tussen duurzaamheid en licht gewicht te bereiken, wordt een speciale combinatie van materialen gebruikt. De buitenste laag is gemaakt van een lichtgewicht, gasdoorlatende stof, terwijl een robuust laminaat wordt gebruikt voor het vloeroppervlak. Deze combinatie zorgt voor de beste balans tussen gewicht, duurzaamheid en bescherming.

BESCHERMING TEGEN KOU EN VOCHT

CARINTHIA bivaksystemen met Gore-Tex® gasdoorlatende technologie vertonen uitstekende isolatie-eigenschappen en betekenen extra bescherming tegen kou voor de gebruiker, vooral in gesloten toestand. De condensatie van waterdamp in het interieur wordt verminderd en condensatie wordt snel naar buiten getransporteerd.

Materiaal & Specs

  • 3 lagen GORE-TEX® laminaat
  • Buitenstof: 100% PA 6.6
  • Functionele laag: membraan op basis van ePTFE
  • Vloerweefsel: 100% PA 6.6
  • Afmetingen (cm): 240/104/75
  • Verpakkingsgrootte (cm): 35×12
  • Gewicht (g): 1.750
  • Kleur: Olive
Levertijd

ca. 7 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CARINTHIA Observer Plus bivaktent” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *