TECDOX halsband 40mm Oranje

99,95109,95 incl. BTW

TECDOX halsband 40 mm Oranje. TECDOX biedt een breed scala aan hooggekwalificeerde high-end uitrusting voor hondenbezitters.

Levertijd: 10 - 20 Werkdagen

Artikelnummer: 1076 Categorie:

TECDOX halsband 40mm Oranje

TECDOX halsband 40mm Oranje. TECDOX biedt een breed scala aan hooggekwalificeerde high-end uitrusting voor hondenbezitters, hondensporters en geleidehonden.

Hondenbezitters moeten te allen tijde kunnen vertrouwen op hun uitrusting. Zowel in het dagelijks leven, als tijdens de sport of tijdens hun dienst. Het gebruikte materiaal en de kwaliteit van de afwerking staan ​​centraal.
Een optimale uitrusting beslist over plezier met de hond. Of het nu tijdens een wandeling is, op de hondenweide, tijdens het sporten of in het dagelijkse werk.

We zijn verheugd u een assortiment op maat te kunnen bieden voor uw dagelijkse hondenleven.

Onze 40 mm brede TECDOX halsband 40 mm is de premium halsband voor uw hond in elke situatie.

Met een maximaal trekkracht van 1800 kg is de Cobra Buckle van AustriAlpin het hart van onze vrijetijdsband. Zijn veiligheid wordt alleen overtroffen door zijn eenvoudige bediening.

De twee grote sluitdelen worden intuïtief en in een handomdraai gesloten – niet meer overbodig, voor beide kanten vervelende gehannes met eventuele plastic sluitingen!

De gesp is bomvrij en gaat alleen open als beide vergrendelingen tegelijkertijd worden geactiveerd en biedt dus maximale veiligheid.
  • Twee aan elkaar genaaide lagen van zeer sterk 40 mm webbing geven de kraag de nodige stabiliteit.
  • Een verdraaiing van de halsband is praktisch onmogelijk.
  • Het brede contactoppervlak dient – naast de perfecte bestuurbaarheid – ook het zeer hoge draagcomfort.
  • Er zijn geen harde, storende randen die de hond op enigerlei wijze kunnen irriteren.
  • De Cobra Buckle is aan de binnenzijde voorzien van singelband zodat er geen metalen delen direct tegen de nek van de hond liggen.

Door zijn traploze verstelbaarheid kan de halsband perfect worden aangepast aan de nekomtrek van de hond en groeit hij mee met jonge honden.

De halsband kan naar uw wensen worden geïndividualiseerd met een extra patchgebied. Op de patch kunt u de naam van de hond laten borduren, een telefoonnummer voor noodgevallen of een korte slogan.

De patch kan ook gemakkelijk worden gewijzigd – afhankelijk van de situatie.

Levertijd

10 – 20 Werkdagen