Euro Joe Tussenstuk met afgeronde hoeken

9,95 incl. BTW

Het tussenstuk in helpt om een betere beet te verkrijgen, heeft een hoge levensduur doordat deze slijtvast is. Het mondstuk is zacht en aangenaam voor de hond.

Levertijd: ca. 2 - 5 werkdagen

Artikelnummer: TSRH Categorie:

Euro Joe Tussenstuk met afgeronde hoeken

Euro Joe Tussenstuk met afgeronde hoeken.

Nu apart bij ons te verkrijgen: alle vervangstukken die u kan gebruiken om uw apporteerblok aan te passen of te vernieuwen zonder dat het nodig is om een nieuwe blok aan te kopen.

De zijkanten in hout zijn vast verbonden via een metalen draadstang binnen en 2 bevestingsdoppen. Het tussenstuk is vervangbaar in hout of kunststof naar wens. Het tussenstuk met afgeronde hoeken helpt om een betere beet te verkrijgen, heeft een hoge levensduur doordat deze slijtvast is. Het mondstuk is zacht en aangenaam voor de hond. De apporteerblokken gelden tevens aan de nieuwe normen van het IPO-programma. De tekening met de nieuwe versie en correcte afmetingen kan u raadplegen. Zo kunnen de beoefenaars van hondensport ook meer punten pakken op wedstrijden.

Voordelen: goedkoper en de mogelijkheid om het apporteerblok aan te passen naar uw eigen wens. In geval uw hond graag op hout ‘knabbelt’ kan men de apport met deze hulpstukken aanpassen zodat de hond niet meer geneigd is om hierop te bijten.

Afmetingen:

  • Rond tussenstuk in hout of plastiek: dia 3,8 cm en 12 cm lang
  • Ovalen tussenstuk en met afgeronde hoeken:12 cm lang, 3 cm breed, 4 cm hoogte.
Levertijd

ca. 2 – 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Euro Joe Tussenstuk met afgeronde hoeken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *