Demanet Training basic jacket – Ref STOCK023

640,00 incl. BTW

Demanet Training basic jacket – Ref STOCK023. Dit is een basispak en heeft een jasje Kimono (vormgegeven in de vorm van een vleermuis)

Artikelnummer: STOCK023 Categorieën: ,

Demanet Training basic jacket – Ref STOCK023

Demanet Training basic jacket – Ref STOCK023 Voorraadjas voor pakwerkers rond 90 kg en 180 cm.

Dit is een basispak en heeft een jasje Kimono (vormgegeven in de vorm van een vleermuis) en zodanig dat het de grootste bescherming biedt over de borst, rug, schouders en armen. Het wordt aanbevolen voor honden met een grote beet. Een aanrader (100%) voor politie en krijgsmacht. Heel redelijk geprijsd. Maatwerk is niet mogelijk (1 kleur / jas – 1 kleur / broek). Grote enkel (gemakkelijk aan te trekken met schoenen) en met klittenband aan jas.

Type jas: training basis
Kleur: marineblauw
Optie: klittenband op gespen
Staat: Nieuw
Opmerkingen: 0

Afmetingen van de buitenkant van het pak:
Lengte van nek tot einde mouw – 77 cm
Ruglengte – 90 cm

Gemaakt in Europa .

Demanet Custumes is een Europese producent van bijtpakken. Deze bijtpakken hebben zelfs een CE keurmerk.
Deze bijtpakken bieden een zeer betaalbare optie voor pakwerkers, trainers en studenten die een duurzaam, veelzijdig bijtpak van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs nodig hebben.

Demanet Custumes levert 6 varianten in bijtpakken, tw:

* Basis trainingsbijtpakken voor leger en politie. (Aanbevolen voor grote bijtende honden en 100% voor politie.)
* Trainingsbijtpakken. (Biedt de beste bescherming voor training. sterk aanbevolen (100%) voor politie, veiligheidstroepen en strijdkrachten.)
* Semi trainingsbijtpakken. (Semi-trainingspak ligt tussen een gewoon trainingspak en een semi-wedstrijdpak in. Perfect voor training met grote mobiliteit.)
* Semi wedstrijd bijtpakken. (Valt tussen een semi-trainingspak en een wedstrijdpak. Perfect voor training en biedt Agility en Mobility.)
* Wedstrijd bijtpakken. (Ons lichtste pak van 14 kg. Ontworpen voor een goede bescherming en fantastische mobiliteit! Vlieg ermee!)
* Kevlar pak. (De verborgen Kevlar-laag is perfect voor “civiele” training. Het is flexibel en licht van gewicht en beschermt u en biedt discretie.)

Naast de standaard bijtpakken, kunnen de bijtpakken naar eigen ontwerp en maten worden samengesteld. Zie onder. Neem hiervoor contact met ons op via email info@dogpride.nl of telefonisch: 0315-655930 / 06-38147051

BELANGRIJK
Onze kostuums worden gemaakt volgens de afmetingen die u ons aangeeft.
We raden je aan om met uiterste precisie te meten, omdat de geleverde materialen
niet worden geretourneerd of geruild. Bedankt voor uw begrip.

Prijs is inclusief €85,00 verzendkosten