PRIDE Zacht nylon slip halsband in camokleur

14,95 incl. BTW

PRIDE Zacht nylon slip halsband in camokleur. We hebben onze nieuwe Camouflage zacht nylon sliphalsband halsband ontworpen als het ultieme in comfort.

Artikelnummer: IM00004 Categorie:

Beschrijving

PRIDE Zacht nylon slip halsband in camokleur

We hebben onze nieuwe Camouflage zacht nylon sliphalsband halsband ontworpen als het ultieme in comfort, kracht en uiterlijk.

Terwijl we dit product aan het ontwikkelen waren, hielden we vooral rekening met de behoeften van de eigenaar van de sterkere hond die kan trekken terwijl hij aan de leiband loopt. We gebruiken het allerbeste materiaal om een ​​gladde, zachte, gewatteerde voering te produceren die de zijkanten van de halsband overlapt om de nek en luchtpijp van je hond te beschermen en de druk die wordt geproduceerd door trekken over een zo breed mogelijk oppervlak te verspreiden met als doel het minimaliseren van de bijbehorende pijn en weefsel kneuzingen die kunnen voortvloeien uit dit gedrag in een standaard halsband.

Kenmerken:

* Eenvoudig, snel en effectief half slip-ontwerp

* Verkrijgbaar in verschillende kleuren

* Het veiligheidsmechanisme voor het bevestigen van de leiband beschermt de keel van de hond en voorkomt belasting van het slot wanneer de hond trekt

* Sterke, stevige gespen

* Zachte vulling voor superieur comfort

De voering voegt aan elke kant ongeveer 5 mm of iets meer toe aan de breedte van de halsband. Dus een halsband met een breedte van 40 mm heeft een werkelijke breedte van ongeveer 50 mm.

Probeer onze sterke halsband voor comfortabel, betrouwbaar en langdurig gebruik en een stijlvolle uitstraling van uw hond. Je huisdier verdient de beste kwaliteit!

Materiaal: Nylon

Kleur: Green Camouflage

Breedte: 50 mm

Maat: 45 – 55 cm

 

 

Extra informatie

Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen