PRIDE Verstelbare zachte nylon halsband REFLECTEREND

17,9519,95 incl. BTW

PRIDE Verstelbare zachte nylon halsband REFLECTEREND. Deze reflecteredE nylon halsband is een perfecte keuze van een betrouwbaar hulpmiddel voor uw hond.

Artikelnummer: IM00430 Categorie:

PRIDE Verstelbare zachte nylon halsband REFLECTEREND

Reflecterede verstelbare zachte nylon halsband
Deze verstelbare zachte en sterke nylon halsband is 4 cm breed.
Geschikt voor middelgrote hondenrassen.Deze reflectered nylon halsband is een perfecte keuze van een betrouwbaar hulpmiddel voor controle over een middelgrote tot grote hond.
We gebruiken kwaliteit nylon om u een goede service te bieden met behoud van zijn uiterlijk en duurzaamheid.
Deze nylon halsband is een comfortabel hulpmiddel voor het uitlaten en trainen van honden. Het is comfortabel om uw hond te kunnen pakken wanneer het nodig is, in een trainingssessie of in het openbaar om hem dichtbij te houden. Zeer comfortabel voor Duitse herder en honden van grote rassen

De lengte van de halsband is verstelbaar (zie de maten).

Deze reflecterede nylon halsband is een van de meest favoriete accessoires van onze klanten. Kies deze bestseller reflecterende nylon halsband voor uw hond en probeer de functionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit.

De voering voegt ongeveer 5 mm of iets meer toe aan beide kanten aan de breedte van de halsband. Dus een halsband besteld in een breedte van 40 mm zou een werkelijke breedte hebben van ongeveer 50 mm.

Probeer onze sterke halsband voor comfortabel, betrouwbaar en langdurig gebruik en een stijlvolle uitstraling van uw hond. Uw huisdier verdient de beste kwaliteit!

Materiaal: gevoerd nylon
Beschikbare kleuren: zwart en rood / zwart en groen / zwart en blauw / zwart en geel / zwart en neon / zwart en oranje / zwart en hemelsblauw
Breedte: 40 mm
Maat M: 40-45 cm, L: 45-52 cm
Reflecterend
Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen