Reddingshandschoenen STX – Brandwerend

174,95 incl. BTW

Vaak zijn politieagenten en vrijwillige brandweerlieden ter plaatse ruim voordat de brandweer met hun voertuigen arriveert. Wanneer levens op het spel staan en seconden tellen, kun je misschien niet aan de zijlijn zitten wachten tot de brandweer arriveert.

Reddingshandschoenen STX – Brandwerend

Reddingshandschoenen STX – Brandwerend & Level-5 Snijbestendig

FUNCTIES

  • 360 graden vlamwerend synthetisch leer
  • Niveau 5 snijbestendige voering voor superieure snij-/snijbescherming
  • High-Impact Rubber voor verbeterde vinger- en knokkelbescherming
  • Handschoenlengte beschermt polsen volledig
  • Armor-Skin op handpalmen en vingers voor superieure grip

Wanneer je op afroep of op patrouille bent, weet je NOOIT wanneer je wordt geconfronteerd met een situatie met brand … vooral voertuigbranden. En als je snel mensen uit een brandend voertuig moet halen, MOET je een soort basisbeschermingsuitrusting hebben om de klus te klaren en veilig thuis te komen!

Vaak zijn politieagenten en vrijwillige brandweerlieden ter plaatse ruim voordat de brandweer met hun voertuigen arriveert. Wanneer levens op het spel staan en seconden tellen, kun je misschien niet aan de zijlijn zitten wachten tot de brandweer arriveert. Wanneer de gebeurtenis zich voordoet… bent u voorbereid?

Als je op Patrouille of een Brandweerbedrijf werkt, weet je dat je die oproep op elk moment kunt krijgen. En als je een noodredding moet doen waarbij brand betrokken is… raak niet verbrand! Jezelf beschermen. Neem een paar van deze handschoenen in je patrouilletas (of voertuig) en wees VOORBEREID op het onverwachte.

OPMERKING: HOEWEL DEZE HANDSCHOENEN ZIJN GEMAAKT MET VOLLEDIG BRANDWEREND NOMEX, KUNNEN SOMMIGE MATERIALEN OP DE HANDSCHOEN SMELTEN / DRUPPELEN / ONTBRANDEN. DEZE HANDSCHOENEN ZIJN NIET ONTWORPEN VOOR HET BESTRIJDEN VAN BRANDEN. DEZE HANDSCHOENEN BIEDEN SLECHTS VOOR EEN KORTE PERIODE BASISBESCHERMING TEGEN VLAMMEN. LANGDURIGE BLOOTSTELLING AAN VUUR/VLAMMEN KAN LEIDEN TOT BRANDWONDEN EN/OF ERNSTIG LETSEL.

Maten: XS t/m 2XL

Maattabel:

LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN IN OVERLEG!

Atomic Defense

Levertijd

10 – 20 Werkdagen

VERZENDKOSTEN

VERZENDKOSTEN IN OVERLEG EN OP NACALCULATIE!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reddingshandschoenen STX – Brandwerend” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *