PRIDE Professioneel werkharnas VERO

48,9553,95 incl. BTW

PRIDE Professioneel werkharnas – VERO. Verstelbaar harnas met handvat van sterk nylon. Voor alle rassen en leeftijd.

Artikelnummer: H-037 Categorieën: ,

Beschrijving

PRIDE Professioneel werkharnas VERO

PRIDE Professioneel werkharnas VERO. Professioneel werkharnas – Vero van PRIDE. Verstelbaar harnas met handvat van sterk nylon. Voor alle rassen en leeftijd.
Geschikt voor het uitlaten van honden, training (Sport, IPO, Mondioring, Real Work) en Diensthonden.

Professioneel werkharnas voor ALLE hondenrassen.

Dit harnas is gemaakt voor kracht en comfort. Het hondentuig is vakkundig vervaardigd om maximale duurzaamheid te bieden.
De nauwkeurig ontworpen borstplaat is bekleed met sterk nylon en biedt ultiem comfort voor uw hond en om de schok van een sterke hond tijdens het bijten te absorberen. Ontworpen zodat de weerstand op de schouders zit en niet op de keel. Ons agitatie harnas laat honden vrij blaffen en speuren.

Dit nieuwe trainingsharnas voor honden is speciaal gebouwd voor de stress van agitatie. Het hondentuig is ontworpen voor bijna elke grote werkhond. Het is een verstelbaar harnas. Voor snel aan- en uittrekken met slechts één gesp en riem.
Kies dit hondentuig met sterk handvat voor uw comfort tijdens het trainen.
Model: H-037
Materiaal: sterk nylon
Kleur: zwart

Borstomvang (cm)

XS   69 cm – 74 cm
S     72 cm – 79 cm
M   74 cm – 82 cm
L     82 cm – 95 cm
XL   90 cm – 105 cm

 

 

Dogpride NL sponsort Kelly Albers

Sinds 2015 ben ik (Kelly Albers) actief in de dierensector. Na het volgen van meerdere opleidingen, vele jaren ervaring op te hebben gedaan binnen de hondensport en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest voor meerdere dierenbedrijven.
In mei 2018 bereikte ik een hoogtepunt in mijn hondensport carrière. Ik werd WDSF Wereld kampioen in de klasse ipo2 en stroomde door naar het Nederlands Kampioenschap alle rassen.

Extra informatie

Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen